Jsem druhý majitel, dovoz z německa.
A otázka zní : Zapalovač v prostředním panelu je je přidělaný na pevno nebo mi to tam původní majitel přilepil? Děkuju

Vedle zapalovace by mel byt vyndavaci popelnik. Po jeho vyndani bys mel mit kapku lepsi pristup k zapalovaci a mozna jej pujde i vyndat jako komplet a pak budes vedet vice.martologize píše:Jak dělám co dělám, prostě ten zapalovač vytáhnout nejde... nevím, jestli to tam nějaký "Helmut" přilepil, ale prostě vytáhnout nejde
nějaká rada?
Podivej se na www.spritmonitor.de, tam mas porovnani dle typu auta atd., ziskas prehled a muzes se tam i zaregistrovat a pak na foru ukazovat svoji spotrebu.martologize píše: PS: Ještě otázečka, je možný, že to bere okolo 10 l/ 100km?
Vidím nováčka - nahlídni do sekce srazy Morava - sraz u Bruna - připoj seGromik píše:S tou spotřebou buď v klidu. Já mám 3,5 měsíce koupené FoFo2 03/2007, dovoz ze Španělska a ze začátku ukazoval palubák 12,5lVelký díl na tom mělo počáteční "testování"
(rychlé rozjezdy, vyfukování sazí v motoru, zjišťování, jak to sedí atd.).
Časem jsem na naučil, jak na něj a i když jezdím dobrých 70% město, momentálně mám 7,8l dle palubáku. Jinak s FoFo se dá jezdit za 6,6 (např. naježděných 700km po Slovensku), ale i za 13l (jeden hezký víkend v létě jsem ho byl protáhnout a ujel asi 100km po klikatých okrskách).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů