mozno by toto stacilo u nasich policajtov...
Novy cestny zakon (SR)
- Anndy
- Test driver

Re: Novy cestny zakon (SR)
mno, v nedelu som fasol pokutu v rakusku - 120 €. Fizli boli slusni, chapavi, dokonca zartovali so mnou, ale nic mi nepomohlo aspon znizit cenu. Mohol som platit kartou, ci v hotovosti. A dostal som megadlhy blocik so vsetkym, vratane podpisu fizla a ich id cisiel. Ziadna hra na dobreho a zleho fizla, avsak ani znamka vyhrazok, ci nadradenosti. Otazne je, ci to stalo za to - hehe
.
-
Wolf2
- Anndy
- Test driver

no len som si skratil (omylom) cestu jazdou po dialnici (asi len 1km) ale obrovska smola (a samo bez znamky).
-
čajda
- Test driver

-
chmelko
- Test driver

uz som to cital 
-
KUTY
U nas v praci maximum:
500 EUR v DE za prekrocenie rychlosti na dialnici: na 80-tke rovnych 160
500 EUR v DE za prekrocenie rychlosti na dialnici: na 80-tke rovnych 160
Naposledy upravil(a) KUTY dne 01.10.2008 20:14, celkem upraveno 1 x.
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Takisto som dostal 120euro pokutu na dialnici v rakusku akosi som si nevsimal cestu cez rusovcea bol som na dialnici a ako naschval stoja hned na prvom vyjazde z dialnice.Ukazal mi po slovensky napisanu stranku coho som sa dopustil a potom mi len ukazal ze plat a bolo...
- Anndy
- Test driver

Presne som tam isto schytal. Podla mna je to zle u nas znacene a oni to vedia.Palec4 píše:Takisto som dostal 120euro pokutu na dialnici v rakusku akosi som si nevsimal cestu cez rusovcea bol som na dialnici a ako naschval stoja hned na prvom vyjazde z dialnice.Ukazal mi po slovensky napisanu stranku coho som sa dopustil a potom mi len ukazal ze plat a bolo...
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ano presne tak zle oznacane,slovensko-kocurkovo-nie len v znaceni dopravnych znackiek
- Anndy
- Test driver

Lebo som tade siel a bola tam znacka aj dialnica aj cesta mimodialnice (modra aj zelena znacka s rovnakym nazvom) a po par metroch clovek skoncil na dialnici
.
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Pocuj, mas blocek od pokuty? Mozno by stalo za to (len z principu) otravovat spravu ciest a ziadat preplatenie, pretoze Ta v podstate chybnym znacenim naviedli na porusenie predpisu. A ak sa Ti nechce, mohol by si aspon popis poslat Drahovskemu, nech to fukne na blog - chlapik vyzera, ze ho doprava bavi a dava kopec podnetov, takze (aj ked Ti to pokutu nevrati) by mohol aspon pomoct zjednat napravu co sa tyka znacenia. http://drahovsky.blog.sme.sk/Anndy píše:Lebo som tade siel a bola tam znacka aj dialnica aj cesta mimodialnice (modra aj zelena znacka s rovnakym nazvom) a po par metroch clovek skoncil na dialnici.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Aj keby mal blocek,nepomozemu mu to,jedine co by mu dopravaci preplatili je to nase dph z pokuty,tak ako mne by povedali ze som mal na prechode zastavit a kupit znamku,ti rakusky policajti maju aj fotky miest kde si to mas kupit ked sa zacnes vyhovarat.....
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Novy cestny zakon (SR) - od 1.2.2009
Při procházení halbot.haluze.sk jsem potkal pěkný přehled změn na SK silnicích od 1.2.2009. Ten server je ale zaměřen na humor - může někdo se znalostí SK reálií potvrdit, že to je pravda?
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jo Jardo je to pravda...