Zatéká z ostřikovače zadního skla
- Kvak
- Junior
Zatéká z ostřikovače zadního skla
Dneska jsem si vsiml, ze mam na rolete louzicku. Zkoumam a vidim, ze tapecirung na strese je mokrej a bocni plast taky. Poznal jsem zlutou kapalinu - tzn. do ostrikovacu. Sel jsem po stope a vidim, ze to tece po hadicce, co vede do ostrikovace - nevim jak je to napojeny do ty trysky, ale tam to vysmeknuty nebude, protoze stale strika i na sklo. Muze se stat, ze by se nekde porusila v tom kloubu 5. dveri nebo zpuchrela?
- Kvak
- Junior
- Parťák
- Nováček
Re: Zatéká z ostřikovače zadního skla
Měl jsem stejný problém. Ostříknul jsem si zadní okno a krásně to po něm teklo, ale zevnitř. Vyřešil jsem to taky stejně - našel jsem kousek přiměřené hadičky a slepil dohromady, žádná zvláštní šikovnost na to není potřeba.
- David78
- Nováček
Zdar hošani, tak tento problém řeším zrovna teď. Mě to akorád prdlo v prostředku mezi karoserií a 5. dveřmi v tom černým gumovým husím krku. Tapec jsem rozhodil bez potíží, jen teď sehnat odpovídající hadici. Práci zdar.
Focus kombi Ghia 00, 1,8 16V, aquamarine

- qwerton
- Pokročilý
to David78:
mě tam taky teklo, tak jsem sundal zadní světlo, jestli to tam není blbě napojený a světlo drželo jen na drátkách. ta černá hadice byla prdlá přesně v místech toho gumového husího krku, tak jsem si koupil 5 cm hadičky jejíž vnitřní průměr odpovídal všejšímu toho originálu. no a z každého konce jsem tam tu původní hadičku napojil a vše je už v pohodě.
mě tam taky teklo, tak jsem sundal zadní světlo, jestli to tam není blbě napojený a světlo drželo jen na drátkách. ta černá hadice byla prdlá přesně v místech toho gumového husího krku, tak jsem si koupil 5 cm hadičky jejíž vnitřní průměr odpovídal všejšímu toho originálu. no a z každého konce jsem tam tu původní hadičku napojil a vše je už v pohodě.
- qwerton
- Pokročilý
a gumovou hadičku jsme koupil v OBI, případně bude v prodejnách se zahradní technikou si myslím. zvládnul jsem to sám takže to asi zvládne každej 

- Kvak
- Junior
Je to tam blbe vyreseny takze se to lame...
- listicka12
- Nováček
taky jsem to v přírodě vyřešil šlauškem z pumpy na kolo
1.8 TDci , 85 kW, 2003
- spirt
- Junior
tobe aspon tece, me akorat rve moturek vepredu a vzadu nic nestrika
ale zas tak vtipny to neni, docela by se mi i hodilo, to ostrikovani vzadu

ale zas tak vtipny to neni, docela by se mi i hodilo, to ostrikovani vzadu

- Jemar
- Zkušený
- spirt
- Junior
- prcek
- Nováček
Ja tam dal spojku z akvaristického téčka, přeřízl jsem zlomenou hadičku a spojil spojkou.Je to na hovno vyřešení. Prostě se to láme v místě častého ohýbání. Taky jsem u té příležotosti našel, že i dráty elektriky byly v tom lomu ohlodaný na izolaci, tak jsem je zaizoloval!!! Martin
Grand C-Max TDCI 1.5 88 kw/2016
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi taky prihodilo, ze mi teklo do kufru. Hadicka se mi zlomila nad tou gumovou pruchodkou. Celou tu umelou ohebnou cast hadicky jsem vyndal a v akvaristice jsem koupil silikonovou hadicku na vzduchovani (obycejna se casem v miste ohybu zlomi) a vse funguje jak ma