A to je jen devítkový střelivoReggic píše:To máš pravdu jeden výstřel 5kč
Airsoft Gun
- Reggic
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Obake
- Zkušený

- bjuty
- Pokročilý

- madbugie
- Zkušený

Re: Airsoft Gun
nazdar strelci... o vzduchovkaroch som tu nic nenasiel, tak skusim ozivit toto vlakno...
to tu naozaj medzi tolkyma chuapami nie je nikto, kto ma na chalupe vzduchovku, vetrovku, malorážku a pod? ved to na dedine musi mat kazdy fagan...
jenda
hmmm porovnavat airsoftku so vzduchovkou no ts ts ts...
PS: to ja len tak nahodou, ak by tu bol niekto z Bohumina alebo okolia, lebo tu na SVK je celkom problem zohnat JSBcka exacty v pozadovanom kalibri...
(CZ Slavia 634 4,5 mm + Delta Optical 4x32 AO, za rozumnu cenu do 30 metrov akurat)
to tu naozaj medzi tolkyma chuapami nie je nikto, kto ma na chalupe vzduchovku, vetrovku, malorážku a pod? ved to na dedine musi mat kazdy fagan...
jenda
PS: to ja len tak nahodou, ak by tu bol niekto z Bohumina alebo okolia, lebo tu na SVK je celkom problem zohnat JSBcka exacty v pozadovanom kalibri...
(CZ Slavia 634 4,5 mm + Delta Optical 4x32 AO, za rozumnu cenu do 30 metrov akurat)
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- FF - Foo Fighter
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
I já se hlásím mezi střelce.
CZ-75 BD Police, cal.9 mm Luger, dvoutónové provedení, střenky neoprén Hogue.
O airsoft jsem se párkrát jenom "otřel" - v komoře mi visí na zdi Heckler und Koch G-3 od rákosek
.
Ale jen tak pro srandu mě láká od Marui koupit pistoli s HOP-UP em. Buď HK USP nebo US armádní Colt 1911 A1.
CZ-75 BD Police, cal.9 mm Luger, dvoutónové provedení, střenky neoprén Hogue.
O airsoft jsem se párkrát jenom "otřel" - v komoře mi visí na zdi Heckler und Koch G-3 od rákosek
Ale jen tak pro srandu mě láká od Marui koupit pistoli s HOP-UP em. Buď HK USP nebo US armádní Colt 1911 A1.
Ford Focus Combi Mk.3, 1.5 EcoBoost, 110 kW, 2016,
Iceberg blue

Iceberg blue

- risomas
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tiez Airsoftovu pistol od TM. Je to fajn na blbnutie bo srielanie nic nestoji. Ale o ucinnom dostrele 60m silne pochybujem. Dostrel to ma taky urcite ale na tu vzdialenost uz nic netrafis. Airsoftove ostrelovacky na super tazke bb maju ucinny dostrel lahko cez 50m
Honda Shadow 130dB
toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
To už mám za sebou
Měl jsem Pi vz. 52, ráže 7,62mm Tokarev - to byl masakr, suverénně prostřelila cokoliv kde 9 mm pistole si ani nevrzla.
Taky jsem měl zděděného Walther Olympia 5,6 mm, neobyčejně přesná pistole s lehounkou spouští a díky malé ráži krásně tichá, zásobník na 8 nábojů byl během 3 sekund vystřílenej. Všechno sem už prodal.
Měl jsem Pi vz. 52, ráže 7,62mm Tokarev - to byl masakr, suverénně prostřelila cokoliv kde 9 mm pistole si ani nevrzla.
Taky jsem měl zděděného Walther Olympia 5,6 mm, neobyčejně přesná pistole s lehounkou spouští a díky malé ráži krásně tichá, zásobník na 8 nábojů byl během 3 sekund vystřílenej. Všechno sem už prodal.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- AberF
- Junior

ja mam prozmenu AEG M4A1 Carabine od ClassicArmy dale rucni "pumpu" Smith & Wesson M3000 s pažbou od CyberGun a rucni Berretu M92Fs
Prvni jmenovana je nejlepsi odhanedlo kocek a ostatniho podobnyho svinstva ze zahrady
vybavicka je k nahlednuti na nasich (dlouho neaktualizovanych
) strankach
air-swat.tym.cz
vybavicka je k nahlednuti na nasich (dlouho neaktualizovanych
air-swat.tym.cz
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
- FF - Foo Fighter
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Za sebou . . . ?silverwolf píše:To už mám za sebou![]()
....suverénně prostřelila cokoliv kde 9 mm pistole si ani nevrzla.
Jestli to nebylo tím, že Pi vz.52 je armádní těžká mrcha na samopalový střelivo 7,62 TT, navíc s jádrem.
Srovnáváš pistole různých ráží s tím, že ta na slabší munici si "ani nevrzla". Oh, jaké překvapení. To by jeden nečekal
Ford Focus Combi Mk.3, 1.5 EcoBoost, 110 kW, 2016,
Iceberg blue

Iceberg blue