10 km od Bešeňovej máme chalupu ... možno sa aj uvidímebrava píše:My se chystáme začátkem září do Bešeňové (Lipt.Mara) + nějaké výlety po okolí. Ještě jsme tam nebyli ,tak se těšíme.Kéž by nám vyšlo počasí.

10 km od Bešeňovej máme chalupu ... možno sa aj uvidímebrava píše:My se chystáme začátkem září do Bešeňové (Lipt.Mara) + nějaké výlety po okolí. Ještě jsme tam nebyli ,tak se těšíme.Kéž by nám vyšlo počasí.
Mi mame kusok odtial chalupu, ale do zariadenia typu Besenova alebo Tatralandia ma nikto nedostane. Radsej sa poprechadzam v Jasnej ...mehturt píše:kolega bol cez vikend v Besenovej, vraj riadna masovka
Tak přesně tudle stránku jsem taky našel, ale je to starý článek a píšou tam, že "asi".pelen píše:Bofi, v pavucine uz nehledas?
http://www.e-slovensko.cz/novinky/292/d ... d-1-6-2007
tak to je škody že tě nepotkám byl jsem tam na dovolené už před 2 týdnyDany píše:Kdybys počkal do soboty, potkal bys mě.![]()
V sobotu odjíždíme
Já jsem troubil dost ale v Bratislavě to moc nešlo dost na mě koukaliDany píše:Tak to doufám. Musím troubit víííc!
Tak to můžeš skusit ale nazaručuji že se v čas dostaneš zpátky do CRDany píše:Máš recht, na pošahaného čecha tam nebudou zvědaví. Kdyby se mě ptala polícia proč tak bezdůvodně troubím, tak odpovím "protože měl stejné podložky jako já vole"
Chlapci nestrašteBAZOWSKI píše:Mi mame kusok odtial chalupu, ale do zariadenia typu Besenova alebo Tatralandia ma nikto nedostane. Radsej sa poprechadzam v Jasnej ...mehturt píše:kolega bol cez vikend v Besenovej, vraj riadna masovka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů