to jerguš: a otáčky lítaj nahoru dolů nebo padaj...
Vrzz jo to jsem byl já, ještě mi to škubalo když jsem měl malo benzinu a jel jsem do pravé zatačky, do leve ne! Měl jsem na tacho cca neověřených 118000kmProjel jsem ten odkaz i jiné a nikdo se nezmiňuje o tom, že by na to mělo vliv množství paliva. Kdyby to byla třeba ta cívka tak by to cukalo i když bych měl 5l v nádrži nebo 50l. Nebo se mýlím?!?!
Mám podezření na nečistoty v nádrží.
Taky jsem se ptal a řekli mi, že to bývají pridřené klapky (zasrané od splodin apod.) a je prý na to spešl sprej. Další rada katalyzátor přicpaný. Mám asi i děravý výfuk, taky jsem o tom tady četl, že se pak ztrácí výkon, vyměnit svíčky, filtry atd atd. Ale pořád jde o množství paliva v nádrži to je fakt magořina!!! To je fakt mezi nebem a zemí.
Dnes směr Mošnov jsem jel max 100 víc to prostě nešlo cukala 3, 4 i 5 když jsem šlapal na plný plyn, když jsem dal půl plynu auto necukalo ale jel jsem stejnou rychlostí asi 90 šlápl jsem na 3 a kdybych ji držel tak mi auto zpomalí na 0 a chcípne (takový jsem měl pocit).
V Mošnově jsem nabral skoro plnou. a 3 jsem roztáhl na 130 poté 4 a 5 a valil jsem 160, bez jakehokoliv problému!!!
A V TOM KOLIK MÁM NABRÁNO BENZÍNU JE PROBLÉM![]()
![]()
Málo benzínu čtvrtina a méně = auto nejede. Benzínu nad polovinu = auto je OK !!! Jsem z toho debil.
Sice by bylo řešení jezdít pořád z dostatkem benzínu. ( Ale je to jako bych bral brufen na bolest ta by nebyla, ale neřeším problém proč něco bolí )
Asi bych měl začít s tím, že zajedu na diagnostiku ?!?!
Dík za radu, jakmile přestanou přimrzat ruce k motoru, zkusím tohle. Jinak krásnej vejfuk, to jako jo...viperk píše:začal bych klasicky, novej palivovej filtr plus pročistit škrtící klapku .
To je otázka nebo odpověd?globe píše:GHIA: pravdepodobne vadna civka ?
Hm.Nevíš kolik tak ta cívka stojí?globe píše:tip na spravnou odpoved, .. svicky, kabely k nim .. ale tipoval bych to na tu civku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů