S tim, ze telo objevi nove svaly se vetsinou neda delat nic a kdyz to jsou jenom svaly, tak je to dobre a aspon clovek chvilku citi, ze neco pro sebe udelal
Fyzioterapeut
- Ahmed
- Test driver

Re: Fyzioterapeut
Horcik je na krece dobry, kdysi jsem ho do sebe sypal tabletama. Ted by melo stacit parkrat se utopit v Magnesii
S tim, ze telo objevi nove svaly se vetsinou neda delat nic a kdyz to jsou jenom svaly, tak je to dobre a aspon clovek chvilku citi, ze neco pro sebe udelal
Ale za tri dny je vetsinou klid. Kdo by chtel uz dalsi den busit znova, tak xx podpurnych prostredku a ledove koupele
Ty chemicke zlepsovaky tenhle stav zkrati cca o 1 den 
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Zewle kup si Fastumgel, stáhni to bandáží a hlavně s tím nechoď na sluníčko, vyvolává to alergickou reakci. Za 3 dny mi přijď poděkovat 
Pokud to hodně bolí, vem si ibalgin 400
Pokud to hodně bolí, vem si ibalgin 400
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
bych se teda raději připojil k náfrhu FOCKIhoAhmed píše:..... S tim, ze telo objevi nove svaly se vetsinou neda delat nic ...... ..... Ale za tri dny je vetsinou klid. Kdo by chtel uz dalsi den busit znova, tak xx podpurnych prostredku a ledove koupeleTy chemicke zlepsovaky tenhle stav zkrati cca o 1 den
erotické však budou ještě dražší
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- PePe_tdci
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Ahmed: Jéhéhé.. já jsem trubka, nějak jsem u toho nepřemýšlel..
zewl: Tak co? Pomohl ti ten vápník a kalcium?

zewl: Tak co? Pomohl ti ten vápník a kalcium?
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No namazal jsem vcera i dneska chladivym gelem, palilo to jak svina (ja myslel ze to ma chladit
), nejaka mala uleva se dostavila, ale mozna spise placebo efekt. Uvidim dlouhodobejsim pouzivanim. Ozvalo se mi ted i prave rameno (kloub), takze je ted sranda v tenisu podavat, protoze to fest boli, tak podavam spodem
Uvidim, jak se to vyvine, dam si ted trosku oraz. Diky vsem za nazory, samozrejme i FUCKImu za thajky 
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Zewle, pomalu prichazis do let, kdy se budes muset s tema "malickostma" naucit zit. 
-
chmelko
- Test driver

tak tiež som skusil kompletu thajsku masaž a thajka ma pokrutila tak, že keby chcela tak mi zlomi vaz
inak fakt možem doporučit, len ma potom malinko bolela hlava jak sa mi ju snazila vytiahnut
inak fakt možem doporučit, len ma potom malinko bolela hlava jak sa mi ju snazila vytiahnut
-
mirisek
- Junior

Souhlasím s Danym: Fastum gel a Ibalgin.20let jsem hrál fotbal,zkusil jsem víc mastí i prášků a toto mi fakt zabírá. 
- Ahmed
- Test driver

Ten chladici gel neslouzi pro leceni, ale jenom pro oblbnuti, aby to radeji studilo nebo palelo, ale nebolelo
Takze je dobre ho pouzit akorat pri sportu. Potom uz bych asi sahnul po nejakem tom Fastumu kdyby to bylo nevyhnutelne.
-
mirisek
- Junior

jj,ten chladivý je taky dobrý,ale hlavně si pak umyj pořádně ruce, bys nevěřil jak to pálí,když se ti to dostane tam kam nemá 
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak zeru zinek a magnesium, mazu pravidelne chladivym gelem, pred hranim se aspon pet minut roztahuju a fakt je to lepsi, neveril jsem tomu, ale je to znat. Diky vsem za cenne rady 
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jo to znám, věř a víra tvá tě uzdraví

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car