ST 170,RS

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Bery
Junior
Junior

Příspěvek od Bery » 01.09.2006 14:52

Frost: Mno doma si dělám kompletně celej bodykit na auto sám,takže se fakt nenudím!!! S těma kanálkama mě to nenapadlo?? nemáš nějakej návod nebo tak,nerad bych to zkurvil :? S vífukem jsem opatrnej,už jsem ho jednou na autě měl a bylo to strašný(takovej řev),teďka jsem udělal to co mi poraďil kamarád a uříz jsem poslední díl výfuku a máto opravdu nádhernej zvuk!!! vůbec to nekouří,akorát když je ráno fakt zima a stojí to celou noc tak prvních 5vteřin si to jenom odfoukne obláčej jak se pročistí motor :oops: Jinak s tím katem to myslíš vážně?? A nebude to o moc víc žrát??? když tam žádnej nebude? a hlavně nebudou mít plyny žádnej odpor?? takže neuškodí to spíš,než aby mi to přidalo?? Auto používám denně takže co byste mi poradili s tím katem? ještě ho můžu vrátit. :wink:
Fíkus 2.0 :) 16v :) 130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

driver
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver » 02.09.2006 00:36

sací kanály vyleštit jedině do zrcadlového lesku,nesmí tam být žádné přechody ostré hrany abys docílil přesného plnění motoru.
aby jsi docílil těch 150-180ps,to už je na komplet překopaný motor od upravené hlavy po výfuk a ECU,samozřejmě převodovka aby se ti při prvním ostrém startu nerosypal diferenciál a musíš počítat s tím že životnost toho motoru nebude velká
v rally se motory repasují cca po dvou závodech,ale ty to na rally nebudeš mít,ale to už je něco obdobného.
jak psal Frost nejlepší je kontaktovat nějaké závodníky co se tím zabývají oni by to poradily co a jak ohledně motoru,sice jich moc není co jezdí s enkovýma focusema ale někdo se vždycky najde.

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“