GOOD myšlenkakillerhammer píše:podla mna ste prehrali lebo ste prestali po druhom gole hrat![]()
btw. tato debata zacala polemikou ci by mal hrat Nedved za Vasu repre alebo nie
ja si myslim, ze s takym srdciarom akym Nedved je, by ste isli dnes dalej, pretoze dnes Vas nemal kto strhnut v zavere k poriadnemu vykonu![]()
na druhej strane, isli by ste dalej asi aj keby mohol hrat rosicky, skoda tych jeho zraneni
EURO 2008 a fotbal-kvalifikace + MS 2010
- Kobrlik
- Zkušený

Re: EURO 2008 ve fotbale
Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
Ford Mondeo ST220
- panther7
- Test driver

Sice něco zachránil, ale ten 2gol jde na jeho vrub a ten 3 ten byl smrtelnýFOCKI píše:když máš obranu v prd.. nepomúžou ani 2 Češi...panther7 píše:Škoda téééééééééééééééééééé chyby Čecha..............pak to šlo vše dopr.......................![]()
![]()
navíc poslední Bruckneruv zápas
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
mezi náma, jsem rád, že Nedvěd nehrál!killerhammer píše:..... ci by mal hrat Nedved za Vasu repre alebo nie
ja si myslim, ze s takym srdciarom akym Nedved je, by ste isli dnes dalej....
to panther7: být Čechem a mít takovou obranu, tak šlehnu rukavicemi na zem a jdu si dát cigárko s turkama
- Tomis
- Junior

Hrozně prokoučovanej zápas. Z placu měl jít chodící Koler a neviditelnej Galásek
Petra Čecha je mi spíš líto , sice to byla hrozná minela , ale byl to spolu se Sionkem nejlepší českej hráč na ME.
Petra Čecha je mi spíš líto , sice to byla hrozná minela , ale byl to spolu se Sionkem nejlepší českej hráč na ME.
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Několikrát bylo v záběru kamer vidět Klekípetru, jak si může ruky umávat, aby to vytáhli dál od brányDamon píše:Ach jo je to děsný proč nemůžeme hrát pořád ofenzívní fotbal. Betonovat je hrozný obvzlášť když to neumíme. Chyba Čecha zamrzí ale zase tam byl hráč a hodně na volno. A ten třetí ....no jo když nevyběhnou všichni ofsajd to prostě není.
nu což, prohráli si to sami, jako kdybych to neříkal, že nesmí přestat hrát a začít bránit výsledek. a co realizační tým? to nikdo neviděl zápas těch tatarů se Švýcary, co s nima v závěru provedli, aby je na to upozornili? taky by jim už konečně někdo měl vysvětlit, že za každého stavu se hraje až do konce
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- petersbond
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Teď už se toho dá napovídat strašně moc a nebo taky raději nic, protože Skubi má absolutně pravdu. Nikdo ten konec nechápe, ale stalo se. Tak se holt budeme těšit na MS.(možná)

byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- HORST
- Test driver

Jedna minela Cecha sice mrzi, ale nesmime vse hazet na nej!!!
Stalo se. Nechci byt po bitve generalem, ale muj pocit - uz dlouhodobejsi - je ten, ze pokud uz daji nasi gol, automaticky zacnou jen branit. Je to proste v jejich nature, kdo je k tomu vychoval, to uz je asi jina vec. Branit se sice muze, ale ne tim ,ze odkopnou balon na druhou pulku a nedoakzi si jej pouze tukat, tak jako treba povestne italske catenacio - nevim jestli je to dobre napsano.
Podobne jsou na tom i hokejiste, take daji gola a nepochopitelne zalezou.
Ale to vse by bylo na delsi debatu.
Mohli byt kralove, ted jsou z nich psanci!!!!
Holt i o tom je sport!!!
A ruzne debaty na netu, zda berou moc penez a nepredvadi nic, to me uz nechava klidnym.
Ti borci aspon obcas neco delaji, trenuji, sem tam se jim i neco povede, cas od casu jsou z nich bohove a hvezdy, ale kdyz bych to porovnal s politikama, tak nezbyva nez konstatovat, ze ti fotbaliste maji proti nim ty love doslova vydrene!!!
Na to at se ostatni podivaji!
Nicmene politika do sportu nepatri.
HOWGH!!!!
Stalo se. Nechci byt po bitve generalem, ale muj pocit - uz dlouhodobejsi - je ten, ze pokud uz daji nasi gol, automaticky zacnou jen branit. Je to proste v jejich nature, kdo je k tomu vychoval, to uz je asi jina vec. Branit se sice muze, ale ne tim ,ze odkopnou balon na druhou pulku a nedoakzi si jej pouze tukat, tak jako treba povestne italske catenacio - nevim jestli je to dobre napsano.
Podobne jsou na tom i hokejiste, take daji gola a nepochopitelne zalezou.
Ale to vse by bylo na delsi debatu.
Mohli byt kralove, ted jsou z nich psanci!!!!
Holt i o tom je sport!!!
A ruzne debaty na netu, zda berou moc penez a nepredvadi nic, to me uz nechava klidnym.
Ti borci aspon obcas neco delaji, trenuji, sem tam se jim i neco povede, cas od casu jsou z nich bohove a hvezdy, ale kdyz bych to porovnal s politikama, tak nezbyva nez konstatovat, ze ti fotbaliste maji proti nim ty love doslova vydrene!!!
Na to at se ostatni podivaji!
Nicmene politika do sportu nepatri.
HOWGH!!!!
-
pette
- Zkušený

jj vše ok
ale já pak nemohl usnout ,pumpa mi makala jak divá a jen jsem kroutil makovicí nad tim jak vyhraný zápas můžou takhle posrat to je nikoho neomlouvá ,v konci zápasu nebyli schopný si přihrát (natož vystřelit když byli bez brankáře)
těšim se jak si Euro nyní vychutnám a kouknu se na krásný útočný čutec bez nervů
ale já pak nemohl usnout ,pumpa mi makala jak divá a jen jsem kroutil makovicí nad tim jak vyhraný zápas můžou takhle posrat to je nikoho neomlouvá ,v konci zápasu nebyli schopný si přihrát (natož vystřelit když byli bez brankáře)
těšim se jak si Euro nyní vychutnám a kouknu se na krásný útočný čutec bez nervů
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- panther7
- Test driver

I když čech nezpůsobil konec Eura, měl skvělé momenty-to všechna čest, ale zdá se mi poslední dobou taky hodně dělá chyby naposledy v Moskvě -Chelsea/MU a před tím také dostal v LM gol z dálky. zdá se mi nejistý a sám přiznal, že jeho chyba nás poslala domů. A že mu to nikdo nevyčítá je vcelku logické. Těžko by říkal např. Koller nebo někdo jiný, že Čech nás poslal domů.
Konec fatálně vypustili až nad tím zůstává rozum stát. 75 min. by na Turky nikdo nevsadil aani zlámanou grešli a oni vyhrají. Ještě ted to nechápu- že si to nechali vzít.

Konec fatálně vypustili až nad tím zůstává rozum stát. 75 min. by na Turky nikdo nevsadil aani zlámanou grešli a oni vyhrají. Ještě ted to nechápu- že si to nechali vzít.
-
pette
- Zkušený

když si nato vzpomenu tak je mi zle
bylo to krutý a fotbal je o chybách ale proč zrovna naši museli takhle vyhořet 
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
- Mata
- Pokročilý

Jednou za uherskej rok čučím na fotbal a zrovna to takhle dopadne. Fuj, to bylo o nervy...
- Kobrlik
- Zkušený

No tak to je potom jasný proč jsme vypadli... příště se nesmíš kukatMata píše:Jednou za uherskej rok čučím na fotbal a zrovna to takhle dopadne. Fuj, to bylo o nervy...
Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
Ford Mondeo ST220
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak teď nevím, jak to mám chápatpetersbond píše:Teď už se toho dá napovídat strašně moc a nebo taky raději nic, protože Skubi má absolutně pravdu. Nikdo ten konec nechápe, ale stalo se. Tak se holt budeme těšit na MS.(možná)![]()
co třeba chudáci Frantíci, celý zápas dřou, útočí, ale chybí štěstí. oranžády promění na co šáhnou a najednou je z toho výprask jako hrom
tento šampionát je hodně zajímavý a překvapivý a bohužel i na náš účet.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Damon
- Test driver

Já se rád podívám na jakýkoliv dobrý zápas a doufám že jich ještě bude dost.
A kdo že to vyhraje?

A kdo že to vyhraje?
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- racetiger
- Junior

Musim se k necemu priznat
polozil jsem v tipaci litr na Turky s kursem1:3,21,risknul jsem to,ale spis jsem byl smireny s tim ze o ty penize prijdu.
Jinak takovyhle zapas si pamatuju,nekdy kolem roku 82,83 CSSR-SWE (hrano v Brne nebo Bratislave) jeste v 85 min 2:0 a pak to prislo 88+89 minuta vyrovnani a tim repre prisla o moznost startu na MS nebo ME(to uz nevim).
Jinak to co predvadeli v II polocasu bylo ostudne - nemohoucnost vymanit se z tlaku, z toho pramenil prvni gol, ten druhy, nezlobte se na me, tohle se stat ne nemuze ale nesmi ani na urovni krajskeho preboru(mozna by bylo dobre aby Cech zjistil, ze neni jediny brankar a ze repre nema na furt), ten treti tam neklapla ofsajdova past to se stane.
Ted rikali, ze Kostal jmenuje trenera a odstoupi, mel by jit jeste pred jmenovanim, aby se tam procistil vzduch a prisel tam nekdo uplne svezi,takhle to bude stejne jeho clovek
Jinak takovyhle zapas si pamatuju,nekdy kolem roku 82,83 CSSR-SWE (hrano v Brne nebo Bratislave) jeste v 85 min 2:0 a pak to prislo 88+89 minuta vyrovnani a tim repre prisla o moznost startu na MS nebo ME(to uz nevim).
Jinak to co predvadeli v II polocasu bylo ostudne - nemohoucnost vymanit se z tlaku, z toho pramenil prvni gol, ten druhy, nezlobte se na me, tohle se stat ne nemuze ale nesmi ani na urovni krajskeho preboru(mozna by bylo dobre aby Cech zjistil, ze neni jediny brankar a ze repre nema na furt), ten treti tam neklapla ofsajdova past to se stane.
Ted rikali, ze Kostal jmenuje trenera a odstoupi, mel by jit jeste pred jmenovanim, aby se tam procistil vzduch a prisel tam nekdo uplne svezi,takhle to bude stejne jeho clovek