Ac nerad musim k tomuto vyjadreni napsat : Uz jednou jste sampus otevirali (1.1.93)a nevim jestli bylo co slavit,nepletu-li se moc to ze zacatku nefungovalo,treba Vam to Euro prinese stesti, i kdyz prijmuti Eura znamena zdrazeni,a to i v ekonomicky silnych statech, a to se nezlobte, to Slovensko teda neni. Euro ano, ale srovnat ceny v cele unii a myslim tim i platy, jinak "chude" zeme budou furt jenom levnym nakupnim centrem pro ekonomicky silnejsi.killerhammer píše: ...takze otvarajme sampanske, dalsi dovod na oslavy![]()
![]()
![]()
Jenom se zeptam, dlouho jsem tam nebyl tak nevim, kolik ted stoji litr benzinu 95 a kolik je prumerny plat? Kurs je jiste pres 30SK. Ceny benzinu a nafty byly pro Vas svetovy uz pred casem,platy ale na urovni cen nizsich.
Odhaduji prumerny plat kolem 20 000,-Sk , tzn 660 Eu, nezlobte se s timhle se dira do sveta udelat neda, ve srovnani s D,F... Bohuzel Cechy je ta sama pisen.
K cemu vlastne ta Eu je? Na RVHP byly kecy a tohle je vlastne to samy,nesmyslny predpisy,limity...
Namitky a opacne nazory mi nevadi a akceptuji, pouze se ohrazuji pred pripadnym zarazenim ke komunistum,stary strukture a jiny verbezi, to teda prosim jiste ne!!
Jeste motoristickou terminologii - jsem rok vyroby 66,do provozu 67 ,takze zadnej zapsklej duchodec (si myslim teda)