začátečník - oil
- lu-ko
- Nováček
začátečník - oil
Tak super! zámky jsem promazal, kazeta s výstupem na jack funguje na vše - discman, mp3 player. Teď ještě to podstatné...čekám na termín na výměnu oil a rozvody (samozdřejmě u svého mechanika ke kterému jezdím 8 let s Opel Corsa 1.0 ....) Jaký oil vůbec zvolit? plná - polo syntetic? Jaké parametry viskozity. dík Lu-ko Fo-ko
- Ahmed
- Test driver
Na tema olej je tu asi milion prispevku
Plnou nebo polo, 5W30 nebo 10W40, podle toho, kolik do toho chces narvat penez a jak moc jezdis. Jestli das plnou a byl tam predtim mineral, tak si muzes odrovnat motor. Navic kdyz mas plnou syntetiku, tak to vice zere olej, takze mozna budes muset dolivat. Pokud najedes 10 000km rocne, tak ti je plna na prd, protoze to po roce stejne mas vymenit. Leda, ze by jsi chtel tomu motoru dopravat takovy luxus.

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ahmed ma zase pravdu.
to lu-ko:
Mala napoveda - motorovy olej je pro motor, proto zacnu hledat okolo motoru. Listuju po strankach a divam se na temata, kde je v nazvu olej. To je rucni hledani.
Pokud jsem spise na elektronicke systemy, tak nahore v liste je ikona "hledat" a pak zadam klicove slovo olej. Vypadne mi vysledek hledani a pak se hrabu jen v tomto vysledku.
to lu-ko:
Mala napoveda - motorovy olej je pro motor, proto zacnu hledat okolo motoru. Listuju po strankach a divam se na temata, kde je v nazvu olej. To je rucni hledani.
Pokud jsem spise na elektronicke systemy, tak nahore v liste je ikona "hledat" a pak zadam klicove slovo olej. Vypadne mi vysledek hledani a pak se hrabu jen v tomto vysledku.

- Ahmed
- Test driver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele: