PS: tlachy o bezpecnosti prosim vynechajte

vdaka
otocis klucikom (ja som mal nastartovane a islo to aj tak) a potom zapinas pas a odopinas, ak si dobre pamatam tak 9x, potom sa to vypne a uz bude ticho, pokym postup znovu nezopakujes.asifilip píše:Zdravim, riesil tu uz niekto ako odstranit pipanie ak sa nezapnu pasy ? fofo2
PS: tlachy o bezpecnosti prosim vynechajte![]()
vdaka
victor píše:otocis klucikom (ja som mal nastartovane a islo to aj tak) a potom zapinas pas a odopinas, ak si dobre pamatam tak 9x, potom sa to vypne a uz bude ticho, pokym postup znovu nezopakujes.asifilip píše:Zdravim, riesil tu uz niekto ako odstranit pipanie ak sa nezapnu pasy ? fofo2
vdaka
Pobehal som par anglickych forumov a mozno na tom nieco bude co tvrdi viktor, kazdopadne stoji za vyskusanie.victor píše:otocis klucikom (ja som mal nastartovane a islo to aj tak) a potom zapinas pas a odopinas, ak si dobre pamatam tak 9x, potom sa to vypne a uz bude ticho, pokym postup znovu nezopakujes.asifilip píše:Zdravim, riesil tu uz niekto ako odstranit pipanie ak sa nezapnu pasy ? fofo2
vdaka
Zkus jakmile to zacne pipat 2x rychle za sebou zmacknout cerveny "odepinac" pasu. Praxi v tom moc nemam, zkousel jsem to snad jen jednou a zdalo se mi, ze to funguje.asifilip píše:Zdravim, riesil tu uz niekto ako odstranit pipanie ak sa nezapnu pasy ? fofo2
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů