Oprava AL kol
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Oprava AL kol
Předchozí majitel asi párkrát najel na obrubník a poškrábal mi hlikíkáče. Na 2 kolech to jde docela vidět. Je lepší to zaretušovat spreyem nebo to necht znovu projez komaxitem? A nevíte, kolik to asi stojí? Psal jsem do jedné firmy a odpověď nic, asi jsem pro ně moc "malý" zákazník 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Honza
- Zkušený
- tomin
- .
Zkus tady:http://www.autohk.cz/alupro/
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to budou machři, ale na mě je to dost daleko - i časovětomin píše:Zkus tady:http://www.autohk.cz/alupro/

Re: Oprava AL kol
A opravoval si někdo sám doma škrábance na ALU ráfcích ???
Jak a čím ,poradíte ???
Jak a čím ,poradíte ???
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem některé kola (originál hlíny) měl od předchozího majitele dost poškrábané, takže jsem si sehnal zinkový sprey (stříbrný), nastříkal jsem ho do víčka a ty škrábance zamaloval. Někde jsou fakt velké a pokud o n ich člověk neví, tak si jich nevšimne. Pokud máš ale jiné kola, tak bude asi těžké trefit barvu těch kol a pokud jsou ty vrypa větší, tak by bylo dobré je něčím zahladit.

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jednou sem opravoval hlubší vrypy v ALU, které sem zatmelil tekutým kovem od WÜRTHa, myslím, že je jedno jaký, hlavně důkladně odmastit. po asi 10 minutách sem mokrým prstem zahladil kov abych pak neměl moc práce s broušením, pak si nechal namíchat barvu do spreje asi cca 130kč a pak pěkně lakem celý a kola ani ten kluk nepoznal.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
zítra to zkusím nafotit a dám sem fotku ,aby bylo vidět v jakém rozsahu je to poškozené.
(zas..né pražské cesty
)
(zas..né pražské cesty

- CODY
- Junior
Tohle je super téma, škíoda že jste na něj zapoměli. Zrovna včera jsem jedno kolo odřel 

- spirt
- Junior
zdravim, chtel bych vas nazor, mam moznost levne koupit orig. alu kola trochu vic skrably(na jednom dokonce sedrena guma), ale ta cena je stejne dobra.. pry ty kola skrabnul o obrubnik, ale duvod prodeje napsal, ze sveho fokuse boural (ale na zimnich kolech) a uz ho prodal, tohle mu zustalo.. taky psal, ze je mel v penuservisu a ze mu je schvalili, ze josu v pohode.. no koukne se na to sami 

-
- Test driver
tie su teda dost dorvane a tusim vidim aj vykusnute z gumy.ci su krive,z obrazku nezistis.Aka je to dobra cena a co tam je za gumy?
- spirt
- Junior
za 6 tisic, plus jeste si pro ne musim zajet za 400,- do prahy a ta guma je opravdu vyhryzla... dve gumy jsou barumky (prakticky nove) a dve CONTINENTAL SPORT CONTACT - pry staci jeste na dve sezony minimalnezirafak píše:tie su teda dost dorvane a tusim vidim aj vykusnute z gumy.ci su krive,z obrazku nezistis.Aka je to dobra cena a co tam je za gumy?
-
- Test driver
tomuto ja hovorim sada zo srotoviska.doskriabane,2 rozlicne sady gum,jedna vykusnuta,je mozne,ze budu aj krive....cena tomu s odretymi usami zodpoveda.ak ich budes restaurovat/lakovat/,kupis nove min 2 gumy,popripade budu krive,zaplatis este vela-vela peniazkov,aby si z nich volaco mal.ja osobne nie.
radsej pokukaj nieco lepsie. 

- spirt
- Junior
zirafak no ja sem objednal alu 17cky za 6 tisic, bez gum a pak sem objevil tohle, tak sem zacal vahat, kdyz tyhle sem si vzdycky pral a cenu pod 10 tisic sem taky nevidel... takze to tak vypada, ze asi zustanu u tech novych ... diky moc 

-
- Test driver
uprimne povedane
6000czk za sadu novych 17-tok asi tiez nebude to prave orechove
...ale nedaj sa zase mnou velmi ovlyvnit