btw. když si koupíš adidy, neplatíš nikde už nic, máš to v ceně

ale konec diskuze, nebudem to rozpatlávat, já si jen chtěl rýpnout

ma to cenu to komentovat ? zkus vymyslet neco lepsiho treba kde sehnat penize na sraz . hm ?FOCKI píše:otázka do pranice mimo téma, tak sorry,ale : kdo mi bude platit za reklamu na tydle stránky co vozím na plackách pod spz![]()
![]()
tber to tak ze je to prislusnost ke klubu kteremu delas reklamuAda píše:Ty podložky se berou jako reklama,nebo příslušnost ke klubu?![]()
Před domem stojí R.Laguna a na zadním okně má přes celou šíři samolepku http://www.renaultclub.cz .Je to myšleno jako reklama nebo přiznání k příslušnosti ke klubu.
Jak je to??
tak prijed ja to prohlidnu akdyz budes splnovat kriteria tak to nebud ou jenom podlozky ale i znalci budou mit problem poznat co se to skrýva za barvu pod tema samolepkamaFOCKI píše:no právě![]()
![]()
někde jsem četl inzerát, že firma bude platit bengál když bude mít řidič na svém autě jejich reklamu ( po splnění určitých podmínek, jako že auto bude čisté, nebude rezavé atd.)
![]()
![]()
btw. když si koupíš adidy, neplatíš nikde už nic, máš to v ceně
ale konec diskuze, nebudem to rozpatlávat, já si jen chtěl rýpnout
to Foki:To je v poho, beru to jako klubové podložky.foki píše:tber to tak ze je to prislusnost ke klubu kteremu delas reklamuAda píše:Ty podložky se berou jako reklama,nebo příslušnost ke klubu?![]()
Před domem stojí R.Laguna a na zadním okně má přes celou šíři samolepku http://www.renaultclub.cz .Je to myšleno jako reklama nebo přiznání k příslušnosti ke klubu.
Jak je to??
Toto je kvalitní názor, dávám bod.romosch píše:Ty voe,normálně už se bojím otevírat jakékoliv téma aby na mne nevykouklo pořád a dokola
se opakující téma (PRACHY)
Opravdu už mě to tady na tom Foru začíná nudit tyhle neustálý dohady!!!!!!![]()
![]()
![]()
Že já blbec jsem něco psal![]()
![]()
![]()
Radši se budu pohybovat jen tam kde tyhle hádky nehrozí!!!
Ada píše:Já jen reagoval na to, že jsou podložky reklama.Tak jsem čekal že někdo fundovaný to objasní a to se stalo.Diplomaticky:".... je to prislusnost ke klubu kteremu delas reklamu"
![]()
Radek 1.8 16V píše:Toto je kvalitní názor, dávám bod.romosch píše:Ty voe,normálně už se bojím otevírat jakékoliv téma aby na mne nevykouklo pořád a dokola
se opakující téma (PRACHY)
Opravdu už mě to tady na tom Foru začíná nudit tyhle neustálý dohady!!!!!!![]()
![]()
![]()
Že já blbec jsem něco psal![]()
![]()
![]()
Radši se budu pohybovat jen tam kde tyhle hádky nehrozí!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host