ziadne elektricke superchargre.....taky co naozaj funguje je drahy velmi a prida vykon len na par sekund, nieco ako NOC...potom je baterka vybita

To to dělají i s pohonem od řemene?Vždyt má oproti turbu malé otáčkypbjun píše:No tech 300W pokud to bude na 12V tak sebere cca 25A - samozrejme mluvim o prikonu toho motoru a ne o vykonu, ten bude mit o cca 33% nizsi vykon protoze ucinnost je celkem nizka... No a tech 25A Ti zatizi altik o tolik jako cca klima takze to co pridas to Ti zase sebere altik... Takze si myslim ze vykon bude cca stejny maximalne bude navysen o par koni nez se pripoji altik... Takze moc s timto nepocitej... Pokud chces pridat vykon nesmi to byt na elektriku... Muze to byt hnane remenem - nizsi ucinnost a nebo hnane vyfukovyma plynama - vyssi ucinnost... Takze kdyz uz tak aby to foukalo tak jak ma - pohaneno necim co uz v motoru je...
Jaké svt???a nevíš jaká síla je potřeba na pohon turba?pbjun píše:Vsak mrkni na pasma ten to ma i nafocene ve vlakne o svt... ten ma ale charger... ja bych tez na tu 1,6 uvital neco co by foukalo ale je tam na me prilis moc drahych veciPrvne stejnak musim pretesnit motor aby to vubec snesl takze toto neresim... zatim se drzim v realnych moznostech takze bez pretlaku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti