Když řídí náctiletí
-
Wolf2
Když řídí náctiletí
Tak takhle dopadl švára před vánoci ,když jel v klídku a pohodě pro známé.V jedné zatáčce se na něj vyřítil jeden 19letý smrad ve starém BMW ,který nezvládl zatáčku a dostal smyk a sestřelil šváru do příkopu. Jel s autem ,který měl na předku letní a na zadku sjetý zimní . Škoda byla na švárovém autě cca 240tis.kč ,auto měl měsíc.Tak že pro všechny smrady ,kteří řídí auto : uvědomte si ,že na silnici nejste sami a silnice není závodní dráha a auto může i zabíjet

- r0mik
- .

- Kontaktovat uživatele:
tak to preju tvemu svagrovi at je vse co nejdrive v normalu, a hlavne at smradovi z bmw vezmou papiry a nejradej aby si ho pojistovna skripla a nechala ho zaplatit skody z vlastni kapsy..
dneska jsem se dozvedel, ze otec od kamose, cca 200metru od sveho bydliste byl smeten focusem kombi, renault laguna totalka rozstrelena z boku, kamosuv otec (pro me soused z protejsiho domu) otres mozku a lezi momentalne v nemocnici, naky hlup si myslel ze jede na hlavni a nedal mu prednost...ted spise napada otazka, proc jezdit opatrne kdyz te stejne nake hovado nabere :-/ i tak ale stale budu jezdit sve tempo, v klidu ale jiste..
dneska jsem se dozvedel, ze otec od kamose, cca 200metru od sveho bydliste byl smeten focusem kombi, renault laguna totalka rozstrelena z boku, kamosuv otec (pro me soused z protejsiho domu) otres mozku a lezi momentalne v nemocnici, naky hlup si myslel ze jede na hlavni a nedal mu prednost...ted spise napada otazka, proc jezdit opatrne kdyz te stejne nake hovado nabere :-/ i tak ale stale budu jezdit sve tempo, v klidu ale jiste..
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- HORST
- Test driver

Naprosty souhlas s tím, co napsal Wolf2!!!!
Tyto lidi - kteri pouzivaji silnici jako zavodní trat - opravdu nechapu a jen zasnu, jak si tady na jinem vlakne domlouva nekdo nejake zavody!?
Nejsem posera, rychlost mam take rad, ale vsechno ma sve meze!!!
Nikdy jsem neuznaval, kdyz me nekdo rikaval : "jo vy mladi, vy to berete vsechno na lehkou vahu, ale prijdete na to s vekem!"
Myslel jsem si take sve, ale cas opravdu ukazal, kdo mel pravdu.
Nehraji se na zadneho moralistu a stareho zkuseneho borce, mam mozna odjezdeno mene nez oni jednadvacetileti kluci, ale pokud nekam jedu, tak vzdy maslim na to, ze chci dojet i zpatky a mam odpovednost nejen za sebe, ale i za jine.
Ale toto tem "zavodnikum" asi opravdu schazi!!!!

Tyto lidi - kteri pouzivaji silnici jako zavodní trat - opravdu nechapu a jen zasnu, jak si tady na jinem vlakne domlouva nekdo nejake zavody!?
Nejsem posera, rychlost mam take rad, ale vsechno ma sve meze!!!
Nikdy jsem neuznaval, kdyz me nekdo rikaval : "jo vy mladi, vy to berete vsechno na lehkou vahu, ale prijdete na to s vekem!"
Myslel jsem si take sve, ale cas opravdu ukazal, kdo mel pravdu.
Nehraji se na zadneho moralistu a stareho zkuseneho borce, mam mozna odjezdeno mene nez oni jednadvacetileti kluci, ale pokud nekam jedu, tak vzdy maslim na to, ze chci dojet i zpatky a mam odpovednost nejen za sebe, ale i za jine.
Ale toto tem "zavodnikum" asi opravdu schazi!!!!
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Podobne dopadl bracha loni. Srazil ho na krizovatce nejaky zavodnik, nedal mu prednost, nastasti to videli cajti. Ma Fabku na liesing a ti se skoro 2 mesice rozhodovali, jestli to nenechaji jako totalku, od brachy nevyfasnou doplatek liesingu, Fabku pak jeste opravi a nejakemu znamemu prodaji. Po vice jak 3 mesicich a hodne nervnich situacich ji ma jiz opravenou. Loni to byla nejznamejsi Fabka v Ostrave.
Liesing uz nikdy vice, radeji pujcku od banky.
Liesing uz nikdy vice, radeji pujcku od banky.
- wlk
- Junior

- Damon
- Test driver

Re: Když řídí náctiletí
Naprostý souhlas. Jinak koukám ale na tom bmw se mi nezdá že by byli zimní kolaWolf2 píše:Tak takhle dopadl švára před vánoci ,když jel v klídku a pohodě pro známé.V jedné zatáčce se na něj vyřítil jeden 19letý smrad ve starém BMW ,který nezvládl zatáčku a dostal smyk a sestřelil šváru do příkopu. Jel s autem ,který měl na předku letní a na zadku sjetý zimní . Škoda byla na švárovém autě cca 240tis.kč ,auto měl měsíc.Tak že pro všechny smrady ,kteří řídí auto : uvědomte si ,že na silnici nejste sami a silnice není závodní dráha a auto může i zabíjet![]()
![]()
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, na vše se přijde s věkem, pokud se toho jedinec dožije.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Někde jsem tady na foru psal o jednom mladíkovi co jezdil jak zběsilej na motorkách a po několika menších nehodách sestřelil Felicii ve 180km/h. Přežil, ale přišel o ruku a dlouho to s nim nevipadalo dobře. Nedávno jsem byl ve vesnici kde bydlí u sestry a potkal jsem Jeepa jako kráva jak si to po okresce sere vážně velkou rychlostí. Ještě jsem si řikal Ty jo toho bych chtěl potkat v zatáčce, to by asi bylo po Fofu a po mě taky a nedej bože kdybych tam měl prcka. No sestra si jen povzdechla a vypadlo z ní že je to ten z motorky, co přišel o ruku.....dostal od pojišťovny prej obrovský prachy a koupil tohle. No když jsem viděl jak dopadla Felicie po střetu s jeho motorkou (Bandit 1100), jak asi dopadne někdo až se potká s timhle?
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
-
zirafak
- Test driver

Vsetky statistiky o tom pisu,ze najviac rizikovou skupinou su mlady vodici od 18-30.Poistovne ich povazuju za najrizikovejsiu skupinu.
A verte,ze to bude este horsie,lebo zacina dorastat generacia mladych,ktorych oteckovia zacali "podnikat" po roku 89/poctivim vzdavam hold/a prisli k nenormalnym prachom a teraz synackom kupuju k 18 narodeninam supervykonne auta,ktore tyto nezvladaju a kolkokrat v alkoholovom,drogovom a ktovie akom este opojeni sposobuju najvaznejsie dopravne nehody v historii
A verte,ze to bude este horsie,lebo zacina dorastat generacia mladych,ktorych oteckovia zacali "podnikat" po roku 89/poctivim vzdavam hold/a prisli k nenormalnym prachom a teraz synackom kupuju k 18 narodeninam supervykonne auta,ktore tyto nezvladaju a kolkokrat v alkoholovom,drogovom a ktovie akom este opojeni sposobuju najvaznejsie dopravne nehody v historii
- novako
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: Když řídí náctiletí
...jel s autem ,který měl na předku letní a na zadku sjetý zimní.....Damon píše:Naprostý souhlas. Jinak koukám ale na tom bmw se mi nezdá že by byli zimní kola![]()
a to je hódně blbá kombinace......
posílal bych tyhle lidi si to pěkně vlastníma rukama odpracovat (např. veřejné práce a skoro všechny peníze na splácení škod), třeba by to pomohlo.....
Naposledy upravil(a) novako dne 11.01.2008 06:54, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal. 

- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jj žirafák má pravdu, bude hůř.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- r0mik
- .

- Kontaktovat uživatele:
novako: a kdyz k tem gumam vezmes v otaz taky to ze to BMW je zadni nahon.. idealni rakev na mokru a snehu.. rozhodoval jsem se mezi bmw 316i compact rok 1998 a svym fofem, nakonec jsem BMW zamitnul, tolik si nefandim ze bych to bezpecne ukociroval s tim zadnim nahonem v zime.. po tom co jsem se bavil u nas s generalnim co vlastnil 325 tds, jak nakladal kufr v zime pytlema s piskem aby to aspon trosku drzelo..
a s prvnim snehem, pulka tech lidi co rvala ze jsem udelal blbost ze nemam bafko, ty sve rozvalila a skoncila v prikope, druha pulka ma auto jine na zimu
tak focus nema u me konkurenci 
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T