Cakalo vas pod stromcekom nejake prijemne prekvapenie, ktore ste si sami nevybrali alebo nekupili a ktore vas potesilo/prekvapilo?
U mna to bolo necakane 2 cd od Fermaty
Ja som si našiel pod stromčekom /okrem iného/ cúvacie senzory. Neviem či tým moja najdrahšia nechcela povedať, že neviem cúvať....
Alebo to kúpila viac menej pre seba, pretože vie, že by bolo jej posledné ak by do niečoho s fofom nacúvala...
FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...
Dárečky? Stromeček? No jste nějak napřed ne? … no dobře, my totiž máme Vánoce až 28.12. docela už tradice u nás doma, jelikož téměř každý rok někdo na svátky pracuje. Letos já a moje sestra. Takže mě a mojí rodinu to všechno teprve čeká. A doufám že se (co se FoFo týká) povedou potahy a startovací kabely.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Zewl:Já se na ní těšil hrozně dlouho.On to byl firemní ježíšek,který potřeboval schodit daňovej základ....Tak musíš zatlačit na svýho šéfa....Ale jestli není už pozdě!
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Kota: no ja mam v povaze zamestnani jenom hnit za kompem, uz vubec ne cestovat nekam, takze bych ze zamestnavatele mohl vytriskat maximalne novy baterky do klavesnice
Puvodne mel jezisek prinest cire blinkry,ale jelikoz asi cestou potkal nejprve obchod s odevy, takze dotlacil dvoje dziny!!!
Na "slona" musi Jezisek nosit tehdy, kdy je sezene a treba hned dvoje.
Proto blinkry musi pockat.
Treba pristi rok pojede jinou cestou a prvne to vezme pres Fokiho a pak az pres OP Prostejov!!!!
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
To Kota: Mame tu jedno takove tema.... jak vono se ehm jmenuje...
Aha uz vim, "modelova zeleznice" a i kdyz ta Tvoja kniha je zrejme o skutecne zeleznici, nekteri z nas se uz nemohou dockat tech 1001 obrazku
Kia Stinger3.3 V6 T-GDI AWD2019 / Ford MondeoST 2202006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999