Tak pro jistotu si nastuduji skubiho spzpelen píše:...TobiZC, moc mu never. Skubi spise na krizovatce prida, aby toho z vedlejsi ulice podjel a ten ho nestihl vzit do boku. Zirafak by mohl vypravet jak jsme se v noci "vytratili" z Vyskovskeho srazu...
pelen píše:Dojel, dojel.Skubi píše:závěr srazu byl ukončen spanilou jízdou tří FOFO ( já, žirafák a Pelen )žirafáka jsme doprovodili skoro až ke Kroměříži a doufám, že bez problému pokračoval dále na Trnavu no a my s pelenem jsme pak dále pokračovali na Přerov, kde se Pelen v klidu odpojil a doufám, že v poklidu dojel do Nového Jičína.
Zirafak byl v nasem sevreni, ale vice se lepil na Skubiho, nevim proc, protoze vedle neho sedela jeho sikovna snede opalena pritulkyne. Asi ho hnala blize, snad chtela precist znacku kol, co mel na strese nebo ji pritahovala helikoptera ve tvaru pavouka.
Skubi mel vyhodu domaciho prostredi, v kratkych dedinkach jsme vubec nezvolnili, v delsich na 80 a v jeste delsich na 70. Dokonce po odpojeni Zirafaka jsme v Kojetine kolem stanice policie jen prohuceli. To jsem teprve pochopil jeho slova, ze casove je mu to jedno, zda pojede domu po dalnici nebo okolo. Myslim, ze po dalnici by byl doma pozdeji.
Skubi mi rikal, ze mam pak v Prerove za podjezdem odbocit vlevo, ja jsem myslel, ze odbocka bude hned, ale u te spravne mi pomohl. S eleganci lva salonu mi skrz otevrene okenko rukou u ni pokynul - diky Skubi.
Pred dojezdem jsem to uz nemohl vydrzet, tak jsem uhnul na Palacov a nad rybnikem jsem si ulevil. Jinak cesta dobra.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů