Nášivky Ford:Vzorek na str 1
- bjuty
- Pokročilý
A sakra. Ještě že je mezi náma net.
Já jsem příslušností myslel k jakémukoliv Ford Focus Clubu kde jsou fajn lidi!!! Naproti tomu reklamou jsem myslel příslušnost k stránkám. Já ale se stránkama nemám nic společného, stejně jako s městkou hromadnou dopravou, jen je používám. Protože návrh je od Ady a peníze odemne myslím, že tam můžu mít co chci. Pokud budeš foki prodávat našivky ty, měj tam co chcěš a nech na lidech, zda si to koupí.
Jinak: jakékoli používání registrovaného loga bez souhlasu majitele práv je trestné. Ať obsahuje cokoli a je kdekoli.
Já jsem příslušností myslel k jakémukoliv Ford Focus Clubu kde jsou fajn lidi!!! Naproti tomu reklamou jsem myslel příslušnost k stránkám. Já ale se stránkama nemám nic společného, stejně jako s městkou hromadnou dopravou, jen je používám. Protože návrh je od Ady a peníze odemne myslím, že tam můžu mít co chci. Pokud budeš foki prodávat našivky ty, měj tam co chcěš a nech na lidech, zda si to koupí.
Jinak: jakékoli používání registrovaného loga bez souhlasu majitele práv je trestné. Ať obsahuje cokoli a je kdekoli.
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Musím opět vyjádřit souhlas s Bjutym. Nevím proč se tu rozproudila taková diskuze. Pár lidí se dalo dohromady a chce si nechat udělat nášivky. Proč to někomu vadí co je na nich napsáno? Myslím, že je to každého věc. Pokud jiná skupina si chce udělat jiné, tak ať si je udělají. Pokud chce Foki mít nášivky s logem stránek, tak ať je nechá udělat, vždyť je může tady prodávat. Vůbec nechápu v čem je problém, každému se líbí něco jiného no a co? Mělo se totiž udělat víc návrhů - třeba 4 až 5 a pak nechat hlasovat co se nejvíc líbí - pokud tedy jde o to, aby všichni klubáci měli stejné. Mám dojem, že tohle byla trochu uspěchaná akce. 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- HORST
- Test driver
Protoze......silverwolf píše:Musím opět vyjádřit souhlas s Bjutym. Nevím proč se tu rozproudila taková diskuze. Pár lidí se dalo dohromady a chce si nechat udělat nášivky. Proč to někomu vadí co je na nich napsáno? Myslím, že je to každého věc. Pokud jiná skupina si chce udělat jiné, tak ať si je udělají. Pokud chce Foki mít nášivky s logem stránek, tak ať je nechá udělat, vždyť je může tady prodávat. Vůbec nechápu v čem je problém, každému se líbí něco jiného no a co? Mělo se totiž udělat víc návrhů - třeba 4 až 5 a pak nechat hlasovat co se nejvíc líbí - pokud tedy jde o to, aby všichni klubáci měli stejné. Mám dojem, že tohle byla trochu uspěchaná akce.

Kdybych rekl svuj pohled na vec, tak bych tady vypadal jako rozvratny zivel.

Proto mlcim a beru to, co jsem slibil na zacatku

- TobiZC
- Pokročilý
...HORST píše:...Kdybych rekl svuj pohled na vec, tak bych tady vypadal jako rozvratny zivel. Proto mlcim a beru to, co jsem slibil na začátku...

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Trochu rekapitulace
Úplně první návrh bylo samotné logo Ford,které mi bylo výrobcem nabídnuto v mizerné kvalitě
Potom Jari (díky!)našel na netu kvalitního výrobce http://www.veselyvesela.cz/index.php a mě napadlo k tomu přidat FFC .
To se Fokimu nelíbilo, a logu Ford přidal w-F-F.cz a protest.Tím se tady naleptalo to, co bylo v podstatě jasné a vznikly dohady a diskuze. Já jsem chtěl vyhovět "většinovému" názoru a je pevný výsledek logo Ford s FFC.
Tak,že kdo má ještě zájem,tak mi napište SZ .

To se Fokimu nelíbilo, a logu Ford přidal w-F-F.cz a protest.Tím se tady naleptalo to, co bylo v podstatě jasné a vznikly dohady a diskuze. Já jsem chtěl vyhovět "většinovému" názoru a je pevný výsledek logo Ford s FFC.
Tak,že kdo má ještě zájem,tak mi napište SZ .

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- findigo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Joose