Zdravim,
dneska se mi zacal otevirat sam od sebe kufr. Kdykoli kdyz mam nastartovane tak slysim jak se otevre kufr (jako kdyz 2x zmacknu na ovladaci otevreni kufru). Kdyz si zamknu zevnitr central, tak se to pak neotevira. Kdyz neni nastartovane, tak se kufr neotevira.
Poznamka na konec: tlacitko na otevirani kufru na 5. dverich prestalo fungovat, takze si musim kufr otevirat pred dalkove ovladani. Stalo se vam to uz? muze to byt jen vadnym tlacitkem v madlu otevirani kufru? nebo to bude neco vic?
Diky za odpovedi.
C-MAX nefunguje tlacitko otevirani kufru
- Endrju
- Nováček
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- nego
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- matoca
- Nováček
Mne sa to už tiež stalo. Musel som vymeniť spínač na 5. dverách. Keď som ten starý rozobral, zistil som že "soudruzi" to trochu dosť odflákli. Je tam použitá nejaká liatina, ktorá sa zlomila a nemáš šancu otvoriť. Je to inak dosť blbá robota, lebo musíš dať dole tapacírung a pod ním sú štyri matky, ktoré treba povoliť, aby si demontoval celú tú plastovú lištu, v ktorej je ten spínač. Veľa zdaru.
Ešte pozn. Stalo sa mi to teraz vlastne po dvoch rokoch a vo Forde mi to neuznali ako reklamáciu, lebo som prišiel po dvoch rokoch a 12. dňoch.
Ešte pozn. Stalo sa mi to teraz vlastne po dvoch rokoch a vo Forde mi to neuznali ako reklamáciu, lebo som prišiel po dvoch rokoch a 12. dňoch.

FORD FOCUS C-MAX 1,6TDCi 90PS, sublime, r.v.2005
- Tibike1x
- Nováček
Re: C-MAX nefunguje tlacitko otevirani kufru
Mal som ten pripad a bola v nom voda!!! Odpojil som ho a urobil som si tlacitko na soferovej sedacke.
Focus C-max Ghia 1,6 TDCI 80 Kw
5,3 L/100 Km - čierna panther, 2004
5,3 L/100 Km - čierna panther, 2004