Nj, vy mate kalamitu jen kdyz napadne 4 cm snehu nekde u muzea.Ada píše:Zatím není proč láteřit,U nás žádný sníh na silnicích není
silnicari se divi velice, ze snih zasypal jim....
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tak včera po ránu jsem jel po silnici NJ - Příbor - Mošnov - Stará Ves n.O. - Stará Bělá - Výškovice. Když má člověk přezuto na zimní a ví, co si může dovolit, pak není problém. Celou tuhle trasu jsem ujel za 40 minut a vpohodě, bez jediného problému. Až za mnou se (dle hlášení z rádia) sekly 2 kamiony.
Taky jsem si místy, kde to šlo, vyzkoušel "přitočit" zatáčku či odbočku na ruční brzdu, abych si vyzkoušel, jak to klouže. Taky jsem si pochvaloval ABS, neboť brzdit na sněhu není žádná sranda a ABS hodně pomůže - když už nic aspoň odhali, že to klouže, což mnohdy poznat nejde.
Večer při cestě zpět už byly kolony kvůli DN, ale to je otázka řidičů - vidí, že je relativně odklizeno, tak jedou jako na suché silnici.
Mimochodem, na místě DN bylo havarované zelené Fofo HB, neviděl jsem značky ani podložky, takže nevím...doufám, že to nebyl nikdo z klubu.
Taky jsem si místy, kde to šlo, vyzkoušel "přitočit" zatáčku či odbočku na ruční brzdu, abych si vyzkoušel, jak to klouže. Taky jsem si pochvaloval ABS, neboť brzdit na sněhu není žádná sranda a ABS hodně pomůže - když už nic aspoň odhali, že to klouže, což mnohdy poznat nejde.
Večer při cestě zpět už byly kolony kvůli DN, ale to je otázka řidičů - vidí, že je relativně odklizeno, tak jedou jako na suché silnici.
Mimochodem, na místě DN bylo havarované zelené Fofo HB, neviděl jsem značky ani podložky, takže nevím...doufám, že to nebyl nikdo z klubu.
-
čajda
- Test driver

Já si teď ty dva dny užíval, včera cesta Ostrava - New Jičín - Rožnov: Dnes Ostrava - Rožnov a ručka dostala zabrat. Jezdím první zimu ve Fofu a je to paráda. 
Ale jinak k těm silničářům: Já jsem na jejich straně, nemůžou všechno stíhat a ještě jim zapalují techniku
a každý řidič at si sáhne do svědomí a uvědomí si na čem jezdí jak jezdí a hlavně jestli musí jet.
Ale jinak k těm silničářům: Já jsem na jejich straně, nemůžou všechno stíhat a ještě jim zapalují techniku
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Také si užívám. Mám tohle počasí rád. Důležté je nic nepřehánět a mít štěstí aby člověka nesejmul někdo, kdo to přežene. Na parkovišti u nemocnice skoro nic nestálo, tak jsem si tam taky zasmykoval. Super!!! Ještě si zajedu na letiště do albrechtiček. Ale tam je blbé, že je tam tak hrubý beton co sjíždí pneu když někde chybí sníh.PedroH píše:Tak včera po ránu jsem jel po silnici NJ - Příbor - Mošnov - Stará Ves n.O. - Stará Bělá - Výškovice. Když má člověk přezuto na zimní a ví, co si může dovolit, pak není problém. Celou tuhle trasu jsem ujel za 40 minut a vpohodě, bez jediného problému. Až za mnou se (dle hlášení z rádia) sekly 2 kamiony.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Ponik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To u nás pořád padá, ale sníh se nedrží. Už se nemůžu dočkat, až bude na letišti ve Tchořovicích dost sněhustaroch píše:Také si užívám. Mám tohle počasí rád. Důležté je nic nepřehánět a mít štěstí aby člověka nesejmul někdo, kdo to přežene. Na parkovišti u nemocnice skoro nic nestálo, tak jsem si tam taky zasmykoval. Super!!! Ještě si zajedu na letiště do albrechtiček. Ale tam je blbé, že je tam tak hrubý beton co sjíždí pneu když někde chybí sníh.
-
pette
- Zkušený

dneska mezi 13-14h byla děsná chumelenice během chvilky vrstva sněhu na silnici viděl bouračky- nákladní auta (byli tam už hasiči nebo záchranka) silničáři neměli tentokrát šanci ,záleželo jak se kdo zachoval
na prdel se mi přilepil magor s Iveco až kdy jsem opakovaně zastavil tak si nechal mezeru 
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no já dneska chytil šmejra cestou na Libavou mezi Jívovou a Domašovem a to jsem jel krokem
, tak jsem hned zařadil předek a pak už to bylo v pohodě 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Damon
- Test driver

U nás je to klouzačka doslova ledovka naprosto bez údržby a to i bez toho debilního kamení na tož sůl.
Když jsem vjížděl k nám do vesnice tak abs jelo v kuse asi 20m a to jsem jel 20km/hod
Když jsem vjížděl k nám do vesnice tak abs jelo v kuse asi 20m a to jsem jel 20km/hod
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
-
pette
- Zkušený

- ClairVOYanT