Tak jsme dneska s trpaslíkem vyrazili na vláčky. Já se vrátil do dětství a trpaslíka jsem od tamtud nemohl dostat. více zde http://kzm.prerov.cz/
kdo je z okolí, tak doporučuji návštěvu. je to ještě zítra a příští víkend
Přílohy
PB170019.jpg (49.18 KiB) Zobrazeno 1909 x
PB170031.jpg (48.85 KiB) Zobrazeno 1908 x
PB170043.jpg (52.77 KiB) Zobrazeno 1909 x
Naposledy upravil(a) Skubi dne 08.11.2009 13:45, celkem upraveno 2 x.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
mají to promakané do detailů, hlavně figurky domečky zvířata, prostě úžasné. vloni jsem tam nebyl, tak teď porovnávám fotky z předloňska a nestačím se divit, kolik změn k lepšímu udělali
akorát to mají v relativně malé místnosti, takže když se tam nahrne dost lidí, tak je to mazec
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
Když jsem byl malej,tak otec udělal panel.....S chutí jsme to kočírovali a jak jsem byl starší nechával mě samotnýho...Docela čuměl,když jsem udělal výkopy a začal rekonstrukci kanalizace v městě!Krásně jsem si s tím pohrál,ale on tomu nerozumněl.Ale tohle se mi líbí.Obdivuju modeláře...
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Joo mašinky,taky jsem je měl jako malej. Neříkám že bych je rád neměl i teď možná ještě něco zbylo ale problém je v místě. Na půdě v zimě to není zrovna ono.