Jozkablack píše:...Já to mám tak, pokud přijde slušně a zeptá se jestli bych mohl to sklo postrádat, tak záleží na tom co je to za sklo! Pokud jde o obyč pulitr, kterej pivovar dává za výtoč, tak neni problem, ale pokud je to např. sklo od Kofoly která ze sklem dělá strašný drahoty, tak si zaněj řeknu 50kč, protože když má člověk něco od Kofoly dostat za výtoč tak najednou nic nemaj, ale pokud si to chceš od nich koupit tak je včechno a 0,4 sklo od nich je k mání za tuším 40kč

..........
s tema borcama, to byli teda pekni smradi. Tohle bych si v zivote nedovolil tvrdit do oci hospodskymu, ze jsem nic neukrad kdybych ho mel v kapse. Proste bych ho vytahnul (ten pullitr) a omluvil se a snazil se mu to vysvetlit. To je ta dnesni mladez, ktera si mysli, ze jim patri svet. Kurna, uz tady laterim jak starej dedek a to je mi 27 let
Ja kdyz uz jsem pullitry od hospodskejch kupoval, tak vetsinou se to pohybovalo takhle:
0.5 l obycejna vyska ..... 20-50 Kc (pokud byl pro me dulezitej, tak jsem jednou dal i 80 Kc

)
0.5 l krygl s uchem ....... cca. 80-100 Kc
Myslim, ze cisnik si vzdycky prisel na svy, protoze oficialne se to samozrejme rozbilo. Ja taky, tak jsme vlastne vsichni byli spokojeni a proto mam doma cca. 184 pullitru

Taky kdyz jsem vzdycky zacal tu svou pisnicku: "vite, jak jsem vasnivy sberatel pivnich sklenic, jezdim po cele republice a shanim tuhle.... atd.", tak to vetsinou slo nejak vzdycky. Jen tusim jednou se mi stalo, ze mi ho neprodali (to byl Hoegaarden a meli v hospode jenom 3 ks

-> za par mesicu, co jsem tam byl znova, tak uz tam byla hezka cisnice, tak jsem se s ni dal do reci a kdyz jsem platil, tak mi donesla zadarmo uplne vymytej cistej ten pullitr, kterej je mimochodem velice pekny. Tak jsem ji dal vysokej tringelt a bylo)