Uz to mam dlouho, ale nektere mista tam jsou na prd zmapovane, jsou tam akorat velke mesta v US a hlavni mesta, zbytek je velka nahoda, pokud je detailni. Jinak je to pekne, hned je to cestovani prstem po mape zajimavejsi.
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black
cajda píše:Třeba zrovna Ostrava je rozmázlá Jinak fakt pěkné!
Taky je tam trosku chaos ve vyhledavani, pac nektere veci se daji najit i kdyz je napises cesky a jine zase ne, nekdy to nenajde ani original nazev, ktery v te mape je zapsany
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black
v novej verzii je uz aj letecky simulator a mozete si vybrat od kial chcete startovat aj to pokrytie sa zlepsuje len pred domom mam este stale stare auto
Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter
jj toto je super vec. kolko krat som si tam len nieco potreboval zistit a namiesto toho som s tym zabil take dve tri hodinky...
inac celkom by ma zaujimalo ako to aktualizuju, ci sa nove mapy stahuju manualne a treba updatnut ten sw co mame u seba na disku, alebo sa pri kazdom spusteni programu nacitavaju aktualne mapy...
Data berie z http://maps.google.com/, takze ak nepotrebujete nejake blbovinky, tak netreba nic instalovat. Ked chcete cestovat Cechami, skuste http://mapy.cz/ a tam letecky pohlad, je to detailnejsie a plne pokrytie. Na Slovensku zial take nieco chyba.
Ford Focus II kombi Collection X / 1,6 Duratec-16V 74kW / r.v. 2007 / Ocean Blue
Minule som si v kancli vypocul rozhovor dvoch kolegov. Nemohli sa dohodnut na tom, kolko obyvatelov ma Poprad (jeden je popradcan). Skoncilo to tym, ze ten druhy vravel, nech si otvori google earth a nech ich spocita
Je pravda že detailíky ČR a SR nie sú až tak kvalitné a dopodrobna. Čo by ste chceli od amíkov aby fotili krajiny mimo ich záujmu??? To snáď nie. Ale pozrite si Grand Canyon je to nádherné!!!!!
FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...