palubní počitač (problem so zobrazením funkcii)
- finalgon
- Nováček
palubní počitač (problem so zobrazením funkcii)
Zdravím všechny a prosím o pomoc-podařilo se mi přepnout pal.poč. tak,že ukazuje jen teplotu a jakesi MPG s číslem,které jde měnit tlačítkem "S ".Když podržím tl.info vlevo pod volantem a zapnu klíček, tak se objeví nápis off. Jak to dostat do původního stavu ,díky Fin
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
toz kdyby tam videl jenom teplotu, tak tam nevidi MPG (miles per galon), ne?
Taky jsem to musel precist uz asi 5x, abych to pochopil. Pockame si, at to poradne specifikuje, co s tim vlastne ma...
ono z toho totiz neni jasne, jestli to vidi najednou na tom displeji, nebo se muze prepinat pouze mezi teplotou a MPG.

ono z toho totiz neni jasne, jestli to vidi najednou na tom displeji, nebo se muze prepinat pouze mezi teplotou a MPG.
- finalgon
- Nováček
Díky kluci, je tam buď teplota ,nebo MPG, zkoušel jsem všechny možné varianty přepínání, podržení tlačítek a nic. Potom dál - ty hodnoty čísel vedle MPG snad od -50 do + asi 20 ,jsou co?? Dík Finzewl píše:toz kdyby tam videl jenom teplotu, tak tam nevidi MPG (miles per galon), ne?Taky jsem to musel precist uz asi 5x, abych to pochopil. Pockame si, at to poradne specifikuje, co s tim vlastne ma...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Danista
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Hele Fine, měl jsem podobný problém s počítačem. Buď MPG nebo stupně. Toto se mi stávalo náhodně. Někdy jsem měl stupně a během jízdy mi to samo přepínalo na ostatní funkce. Měl jsem to v servise a nevěděli co s tím. No a takoví "odborníci" vše řeší výměnou, ale přišlo mi to předčasné. Nakonec mi (samozřejmě jinde) pročistili kontakty u pitomé páčky a prozatím to šlape! Taky mi nejprve zabíralo párkrát vypnout a zapnout klíček, ale hned za sebou. Vyzkoušej.
- finalgon
- Nováček
Danista píše:Hele Fine, měl jsem podobný problém s počítačem. Buď MPG nebo stupně. Toto se mi stávalo náhodně. Někdy jsem měl stupně a během jízdy mi to samo přepínalo na ostatní funkce. Měl jsem to v servise a nevěděli co s tím. No a takoví "odborníci" vše řeší výměnou, ale přišlo mi to předčasné. Nakonec mi (samozřejmě jinde) pročistili kontakty u pitomé páčky a prozatím to šlape! Taky mi nejprve zabíralo párkrát vypnout a zapnout klíček, ale hned za sebou. Vyzkoušej.
Ahoj, díky už to pracuje ,podařilo se to dát zpět nějakou kombinací tl.R a S. Něco a nějak jsem stiskl a skočilo to zpět. Fin