Mal som pocit, že to bude iba pre tých ktorí budú v roli predávajúcich /čiže viac prispievajúcich/ a tým budú nejako zvýhodnení. No takto je to v pohode a teším sa...Tad píše:zaplatit roční příspěvek![]()
nová rubrika SLUŽBY
- Hugo72
- Junior

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
jeste bych chtel , aby se nasel nekdo na slovensku kdo by fungoval na dily a rady .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
uplne normalne , mam totiz zaregistrovane w w w. ford-focus.skjamaka píše:teraz rozmyslam ako si to myslel.foki píše:jeste bych chtel , aby se nasel nekdo na slovensku kdo by fungoval na dily a rady .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- NEEO
- Test driver

Doufám že mě tu nikdo nebude kamenovat,jen jsem si spočítal,že je tu asi 2500členů.Asi jen někteří zaplatily dobrovolný příspěvek(já ano)No a tak 2500 členů x 400kč jako příspěvek je docela slušná SUMA.Nechci nikoho hanět nebo pomlouvat,protože je tu spousta super lidí se stejným zájmem a s některýma jsem se poznal osobně.Ale momentálně si nějak nemohu dovolit poslat 400kč jako příspěvek na jednou.A tak se ptám esi to nepůjde třeba pololetně.A ta částka esi není moc velká???Tímto vás všechny zdravým a teď mi klidně za můj názor začnětě škrtit.

-
chmelko
- Test driver

-
KUTY
Navrhujem tzv. mrtve duse normalne vymazat (pre admina), ak sa neprihlasia na forum cca 3 mesiace. Co z toho, ze mame XYZ clenov, ked aktivnych je fakt menej, ako je registrovanych (vid chmelkov prispevok).
Neviem ci existuje nieco ako udaj, kedy bol dotycny clen naposledy prihlaseny. Nezaujimal som sa o to podrobnejsie.
Takze zmazte ich. Bud sa registrujem a som aktivnym clenom, alebo sa registrujem, dam inzerat na ALU a potom o mne nikto dalej nevie.
Neviem ci existuje nieco ako udaj, kedy bol dotycny clen naposledy prihlaseny. Nezaujimal som sa o to podrobnejsie.
Takze zmazte ich. Bud sa registrujem a som aktivnym clenom, alebo sa registrujem, dam inzerat na ALU a potom o mne nikto dalej nevie.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
kutac: myslim, ze to neni fer. Zaregistrujes se, protoze mas problem, tady ho vyresis a pak jsi v pohode rok (nevlezes na forum) a pak se ti zas neco pokazi (slusne receno), tak uz bude registrace tutam? Prece forum neni od toho, abys musel furt se prihlasovat jenom kvuli tomu, aby ti nesmazali ucet. I mail se dela na minimalni prihlaseni alespon pul roku. A to s emailem se pocita, ze pouzivas denne, forum ne.