Souhlas s Chmelkom - vezmi fakturu, nebo písemnou zprávu ze servisu kde jsi byl teď a co zjistili, zajeď do servisu kde jsi byl předtím - rovnou za nejvyšším, ukaž mu to, pohrož zveřejněním a soudem a žádej vrácení peněz. Nenechej si kadit na hlavu.chmelko píše:tak to je smola![]()
![]()
![]()
ak máš riadnu fakturu, prijd do toho servisu a povedz im, že ak to okamžite nespravia všetko ako má byt, poženieš to sudnou cestou..samozrejme hovor s majitelom..malo by to zabrat...
to su hovada
Jednání servisu v Praze!
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- TobiZC
- Pokročilý

Ach jo, to jsou příběhy, to by člověk fakt křičel vzteky. Je moc dobře, že se tady dá narazit i na takovéto články (když už se tedy takové věci dějí). Mě jako ženskou by vůbec nenapadlo chtít po někom nějaké vyměněné díly nebo se zajímat o to, co v servisu vlastně dělali. Koukám, že toto fórum mi bude v mohém prospěšné.
- thomazzz
- Nováček

-
Ferino
- Pokročilý

- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je docela hustý, koukám že šmejdi si zase napakovali kapsy, určitě jim to nech pořádně sežrat, ať věděj že nejsi idiot! Jen jedno bych ještě podotknul. O šmejdy zakopneš i v autorizovaném servisu. Kámo co v jednom dělal, rači odešel, aby prej neskončil v krimu! To co vyprávěl byl děs! Takže přeji hodně štěstí ať máš dobrýho mechanika vždy po ruce, jako já....je to k nezaplacení! 
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- martfoc
- Nováček

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jenomže v dnešní době, jestliže tohle ten servis provedl, tak ho nějaká faktura z jiného servisu nemůže vytočit, protože bude operovat tím, že mazi tím se mohlo udát X věcí, takže to půjde k soudu a vzhledem k "nezávislosti" našich soudů bych to viděl tak na 15 let projednávání a pak se stejně nic nezjistí
samozřejmě to neschvaluji a je to sviňárna co se mu stalo , ale po každé návštěvě autorizovaného servisu u nás mám takový dojem, že mě stejně ojebali a já jim to nemůžu dokázat

a to je to nejsmutnější co může být - že nevěřím svému servisu
a kde je ono pověstné - dělá, jak mechanik od Forda, ha?
samozřejmě to neschvaluji a je to sviňárna co se mu stalo , ale po každé návštěvě autorizovaného servisu u nás mám takový dojem, že mě stejně ojebali a já jim to nemůžu dokázat
a to je to nejsmutnější co může být - že nevěřím svému servisu
a kde je ono pověstné - dělá, jak mechanik od Forda, ha?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- thomazzz
- Nováček

Tak se přicházím podělit s vyřešením mého problému. Nejdříve sem zajel k Valouškovi a požádal je, aby mi sepsali fakta o tom, že skutečně nedošlo k opravám, které minulý servis měl udělat. Dlouho sem čekal. Nakonec sem se musel spokojit s vytištěným papírem s pár větami o tom, co jsem potřeboval. Razítko a podpis to jistí
Všechny poctivě vedené faktury s sebou a hurá do Holešovic. Byl sem klidný, ale rázný. Co myslíte? "Už je to docela dlouho, pane. Použité díly tu už nemáme. Neudělat vám opravu rozvodů, to bychom si vážně nedovolili. Na reklamaci máte právo, ale musíte si nechat vypracovat znalecký posudek. Potom to s vámi teprve budeme řešit."
Povídám: "Myslíte si, že sem normální, abych si během měsíce nechával 2x měnit rozvody za 8 tisíc a potom tu na vás hrál divadlo?" ...
Nejsem jeden z těch, kdo to požene bůhví kam. Tahanice by nebraly konce. Vyvrátit tvrzení proti tvrzení by stálo další peníze a to nemám momentálně zapotřebí. O špatnou reklamu daného autoservisu se nějak postarám. To bylo taky to poslední, co jsem technikovi řekl
Všechny poctivě vedené faktury s sebou a hurá do Holešovic. Byl sem klidný, ale rázný. Co myslíte? "Už je to docela dlouho, pane. Použité díly tu už nemáme. Neudělat vám opravu rozvodů, to bychom si vážně nedovolili. Na reklamaci máte právo, ale musíte si nechat vypracovat znalecký posudek. Potom to s vámi teprve budeme řešit."
Povídám: "Myslíte si, že sem normální, abych si během měsíce nechával 2x měnit rozvody za 8 tisíc a potom tu na vás hrál divadlo?" ...
Nejsem jeden z těch, kdo to požene bůhví kam. Tahanice by nebraly konce. Vyvrátit tvrzení proti tvrzení by stálo další peníze a to nemám momentálně zapotřebí. O špatnou reklamu daného autoservisu se nějak postarám. To bylo taky to poslední, co jsem technikovi řekl
Ford Focus 1.6 16V Zetec 1999, černá metalíza
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to já vím, to bylo pouze moje konstatování, páč já zatím navštěvuji čas od času autorizovanýchmelko píše:Skubi:ale jeho neoj....l autorizovaný servis...
jinak jeho další post mi dal celkem za pravdu, ne ?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

-
pette
- Zkušený

salam píše:thomazzz: koukej sem hodit jméno toho servisu, ať se těm zmrdům můžeme vyhnout, případně Ti i pomoct s tou reklamou
přesně tak aby jim tam už žádný FoFo radši nejelo
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť