co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Sentik
Test driver
Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Sentik » 23.07.2024 09:20

Ty voe, vono je to koukám všude stejný :mrgreen: Nemam slov
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího

Shav0
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Shav0 » 23.07.2024 14:49

Mě začínají pomalu vytáčet pracovníci firmy co u nás dělají nové plynové přípojky či co.
Máme tady parkoviště a dnes borci zastavili svůj nemalý náklaďáček prostě do prostřed toho parkoviště a tím zablokovali asi deset aut (btw na tom parkovišti bylo asi 5 volných míst kam to mohli dát)....

Říkám si nevadí, požádám je aby mi uhnuli...nikdo nikde....nevadí, sice docela spěchám ale dám si ještě kouřovou, třeba se někdo objeví...nikdo nikde....dalších 15 minut jsem tam běhal po okolí a hledal chlápky, který se zašili asi 50m vedle u keříčku, pohoda, srandičky....tak jsem je ještě relativně slušně požádal...hromada otrávenejch výrazů a něco ve stylu "no abych se nepo.."

Bohužel to není poprvé, v minulém týdnu takhle zablokovali jiného, kterej vypadal že absolvoval podobné kolečko jako já....+ taky minulý týden si borec vytáhnul plynový roury doprostřed parkoviště a natíral je...takže jeho nadšení nebylo velké když jsem mu řekl, že potřebuju odjet....trubky přenesl a mohl natírat znova...a opět blbé řeči a otrávené obličeje....

Já prostě nevím, vidím plné parkoviště, nepřekvapivě bych řekl, že podstatná většina těch aut bude prostě ráno odjíždět, protože ostatní lidi chodí taky do práce...tak si přece nebudu dělat dílnu uprostřed placu :dih: ale asi jsem moc velkej koumák :nixw:

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 12.08.2024 21:19

Už se mi to dlouho nestalo, ale dnes mě po 10-ti denní dovolené a FordFairu vytočilo při návratu moje daily ST170. Doma je 14 dní od karosáře, tak jsem ho hodil do garáže, když plusko jelo do Anglie, tak při příjezdu domů chci prohodit auta, sednu do daily a motor točí jak o život a nic... 8O :shocked: :dih: Chvíle přemýšlení co se jako dělo, děje...??? Když při odjezdu v pohodě zacouvalo do garáže a nikdo s tím nejel a dnes nic? Ve finále po různém zkoumání to vypadá na svazky od cívky k pojistkovce, protože zapalování nepremává... :roll:
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 05.09.2024 07:58

pkadecka píše: 15.03.2022 11:08 Podvodníci na bazoši.
mam tam inzeraty uz mnoho let a nikdy se zadny podvodnik neozval ... az jsem byl z toho smutny ... ale minuly tyden jsem se dockal od zajemce Stanislav Kaspar (stanislavkaspar8@gmail.com)
Dobrý noc,
Je tato jednotka ford SYNC3 navigační APIM kompatibilní se všemi modely vozidel Ford, nebo jsou nějaké specifické modely či roky výroby, se kterými není kompatibilní? Majte pekný deň.

... krasne okopirovany predmet prodeje v textu a slovenske rozlouceni

Dobrý den. Mám zájem o koupi
Můžu si domluvit doručení kurýrem?

... obrat "domluvit doruceni kuryrem" snad zivy clovek v zivote nepouzije

Běžně používám DPD. Peníze dostanete předem a kurýr přijde v čase, který vám vyhovuje. Pracuji s nimi už několik let, nikdy nebyl žádný problém, dalším firmám už nevěřím
Zkoušeli jste takto už prodávat?

:roll:

Pošlu vám objednávku na doručení, kde si ověříte všechny údaje o zboží a požádáte o převod peněz na váš účet. Po potvrzení platby vás kurýr kontaktuje, abyste si mohli vybrat vhodný den a čas schůzky.
Jakou adresu a telefonní kontakt mám uvést?

:dih:

Objednávka bude připravená zítra, prosím, rezervujte pro mě. Koupím na 100%

:bebng:

Dobrý den. Objednávka je připravená
https://mydpd.milewor.com/receive/1437540385329
Musíte následovat odkaz, potvrdit objednávku a poté obdržet platbu na svůj bankovní účet. Odkaz je aktivní 8 hodin, poté bude automaticky smazán. Pokud to nestihnete, napište mi a já vám pošlu nový. Jakmile potvrdíte, dejte mi vědět, děkujeme

... pouzit proflaklou domenu milewor me osobne az snad urazi ... a taky se mu postupne zhorsuje cestina :wink:
---------------------------------------
snad tento muj prispevek odradi nejakeho prodejce od "prodeje"
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

stano.
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od stano. » 05.09.2024 08:01

Mne takito, co hned okamzite zarucia odvoz Packetou, a mam okamzite peniaze, pisu asi na kazdy inzerat. Tento mal aspon normalny mail. Casto je to taka hatlanina, ze clovek by nemal sancu zapamatat si svoju adresu.

Shav0
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Shav0 » 05.09.2024 08:47

Tohle mě taky vytáčí, někdy takto reagujou přímo po jejich prvním dotazu, ok, mažu....ale jednou to trvalo asi 3 maily + dělání a zasílání detailnějších fotek a pak toto...to už mě teda vytočilo minimálně pro ten čas strávený nad tím.

Adow
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Adow » 05.09.2024 21:10

Mě to čas od času dojde.. ZaQik používá vykopávky, takže nemá WhatsUp a tím je toho z většiny ochráněn...
U mě je to skoro vždy stejný scénář:
Je xxxxxxxxx ještě k dispozici? Na to ještě odpovím ano. A pak začnou ty kecy o tom, že je zdaleka, že objedná dopravu atd. Na to se zeptám odkud dotyčný je a následně mu sdělím, že mu to zítra zavezu. A tím naše komunikace končí :lol:

Sentik
Test driver
Test driver

Příspěvek od Sentik » 26.11.2024 12:31

30 let čekáme - aspon na jednu - dálnici na jih.... :mrgreen:
Když už jedna (skoro) bude, tak chran vás pambu na ní jet 131 :mrgreen:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/daln ... omaci_bors
Nikdo se k tomu nehlásí, Ťok a ANOnisti už vůbec ne. 200kamer a úsekový měření po téměř celý cestě, takhle si tu žijem :dih:
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 26.11.2024 13:02

No 16 mega ročně do rozpočtu Písku, to zas tak špatné není. :mrgreen:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 27.11.2024 20:10

Dnešní událost po zkoušce s kapelou...Vyjdeme ven s bráchou k autu, sedneme a že odjedeme, couvu pomalu se stáčím a rána...Podařilo se mi nacouvat do auta, schovaného ve tmě. Nevšimli jsme si ho ani jeden...no stalo se. Scala má prohnutý přední blatník, a nic víc. Já mám prasklý zadní nárazník v rádiusu, urvané držáky, prasklou dekorační lištu....v pondělí úspěšná stk s 0 chybama a po incidentu s důchodcem konečně legálně na silnici a dnes toto... :dih: Nejvíc mě na tom štve, že zadní nárazník po fl na jedničku focuse kombi s neurvanýma držákama je asi ještě těžší sehnat než přední nárazník na RS mk1 :roll: Za další, že mám vnitřní potřebu tohle vyřešit co nejdřív, protože mě to neskutečně sere :wallbash: No a poslední to nejdůležitější - u toho auta nikdo nebyl. Takže jsem řešil co s tím...Hned jsem šel vypsat lístek s číslem na mě, dal do slídy a za stěrač. Pak jsem chodil po areálu a zvonil všude tam, kde se svítí a evidentně dělají odpolední směny - auto nikomu nepatřilo...Vrátný - neví, pak z něj vypadlo, že to tam stává vždycky až do rána... :roll: Tak jsem tam spocený seděl v autě asi hodinu a pak jsem to prostě vzdal... :nixw: Doufám, že se dotyčný ozve a bude normální, nemám problém za ním dojet, vysvětlit, vypsat papír pro pojišťovnu atd... Ale už bych byl rád, kdyby mě fakt ta smůla pustila...už je těch sraček v posledním roce a půl fakt až moc :dih:

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

Sentik
Test driver
Test driver

Příspěvek od Sentik » 28.11.2024 09:30

Ufff, tak to je blbý no, stane se :nixw: Když máš den blbec třeba, tak neuděláš nic a prostě to takhle dopadne.

Já jel tuhle na nákup naším psím autem - ochcávkou, nejezdim s tim jindy dál než 2km na pole a zpět, po běžný silnici vlastně vůbec, ta Oktávka je děsnej shit. NO ale potřeboval jsem před zimou dobít baterku a nechci s tim ani zajíždět na zahradu a připojovat to, aby od toho naše auta nechytla nějakou "škodovinu" nebo jinou škaredou prašivinu, tak že to projedu.

No a na parkovišti pred obchodákem si najedu, chci couvnout a jak je to starej sráč rozjebanej, tak mi tam špatně zapadla zpátečka, koukám za sebe rozjedu se .. dopředu, ty voe zahemstl jsem to rychlostí Kankkunena a to auto před sebo nenapálil, ale bylo to o centimetry.
:oops: :oops: Já byl zpocenej až víš kde, narvat tam někomu jeho auto když jednou za rok vyjedu Schadovkou mezi lid.

Takže vyjadřuju soustrast, někdy je to k podobný věci strašně blízko a může to pěkně zkazit den, tejden, měsíc - podle nátury. btw. nevim jak moc to bylo, ale možná bych volal Pomahače a Chrániče, jeden nikdy neví co vše zničil - ale tak odhad asi nějakej máš.
Wiki:

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 28.11.2024 17:18

Tak až dnes po 14h telefon, pán naprosto v klidu, že našel lístek a že teda volá. Dojel jsem tam, přišel, podal ruku pozdravili jsme se a šli jsme do kanceláře. Scala je teda firemní a proběhlo to všechno hezky v klidu a pohodě. Dokonce se divil, že jsem tam lístek nechal, prej jsem první z 5ti událostí 8O Mě to příjde samozřejmé, ale stejně jsem si teda neodpustil rýpanec, že by asi teda bylo vhodný to auto parkovat jinde, když už je to po páté... :nixw: :oops: Bral to s humorem a řekl, že na tom něco je. Během 10 minut bylo sepsáno, já pak jel na svou pojišťovnu, kde během 15min bylo vyřízeno - pak jen ověřovací telefon s pánem, který potvrdil, že mu přišlo číslo události a že obratem vyrazí na svou pojišťovnu a odveze auto na servis. Je teda na výměnu levý blatník. Dveře řidiče nejdou otevřít, protoože blatník zavazí ve spáře, ale dvěře samotné jsou nedotčené - a zdálo se mu, že je nějak poškozen i disk - možná jen od barvy mi přišlo, ale neřekl bych, že mu něco bude. No,stalo se, taky nová zkušenost a hlavně teda oceňuji chování pána - klidný, vyrovnaný člověk, takže aspoň to nejlepší co mohlo být. :palec_nahoru: Nárazník už mám taky sehnaný, takže po víkendu vyzvednu, odvezu, nechám nalakovat a starý pak zkusím opravit. No hned je to lepší :)

Zahryho Focusek

robbert
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od robbert » 28.11.2024 18:45

Tak alespoň něco pozitivního v těch špatných zprávách...

Na druhou stranu jsi tedy musel asi couvat docela rychle, když z toho byla taková rána...
:bebng:
Ford Edge Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2018 Black Agate (bílá folie)
Ford Mondeo Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2016 Green Guard
Ford Kuga Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2011, White Frozen
Ford Mondeo Titanium, TDCi 103 kw, r.v. 2009 Black Panter - prodaný

Sentik
Test driver
Test driver

Příspěvek od Sentik » 28.11.2024 18:52

Jestli si slyšel Solution of Panic a představíš si, jak má Zahry ty nohy po zkoušce rozjetý .. tak já myslim, že ta Scala dopadla ještě dobře :totlsmile: :oops:
Wiki:

robbert
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od robbert » 28.11.2024 22:10

No nechtěl jsem to psát až tak reálně...
:cooler:
Ford Edge Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2018 Black Agate (bílá folie)
Ford Mondeo Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2016 Green Guard
Ford Kuga Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2011, White Frozen
Ford Mondeo Titanium, TDCi 103 kw, r.v. 2009 Black Panter - prodaný

Odpovědět

Zpět na „Pokec“