Příspěvek
od mickey21 » 08.03.2022 10:53
pkdecka, necital si asi dobre cele forum, cele mesiace som riesil spotrebu, teraz ale bol dalsi problem, lebo mi zacalo piskat cerpadlo a ked to zacalo, tak ta spotreba sa este zvysila, jazdil som tak asi 2 mesiace, lenze auto chytalo na brnk a nebol najmensi problem s jazdou, nic netrhalo.
Tak som kupil len motorcek, v obchode podla vinka a dal vymenit. Stary motorcek mal piliny kovove tam mi bolo povedane, takze bol ko.
Odvtedy su tieto problemy so startom, ked sa babrali s tym.
Prisiel som do garaze po auto, nakopol a auto nic, ako teraz, potom si tam s tym nevedeli rady, ze co tomu je, menili tie cerpadla stare za nove, nove za stare(lebo to stare, hoc povedali, ze tam boli piliny islo, ako som popisal), potom mi povedali, ze sviecky su ko, zaspinili sa, ked to doblba startovali asi, povedali mi, ze mali listu dole, ze to benzin dava, ze pozerali, ze aj rozprasuje, co neviem, ci je pravda, ze mam doniest nove sviecky.
Nemal som nove tak som doniesol ngk, co tam boli od predchadzajuceho majitela stare(ani s tymi nebol problem s jazdou, ale ja som kupil original), dali sa tam a chytilo to na brnk, odisiel som odtial, ze pohoda.
Potom som jazdil s tym asi 2 dni v pohode, na treti den uz to tazsie chytalo, ale islo. Dalsi den uz som to ani nenastartoval.
Vcera som zavolal typka, ze ideme to odtiahnut do servisu, len tak na verim boha som pozrel som kable, vycistil sviecky, oboje, tie nove original nic, tak som vycistil stare ngk, dal ich tam a auto zas chytilo na brnk.
Tak som sadol a isiel k mechanikovi, ten mi vravi, ze nevie, ked to ide, ze mam prist, ked to nepojde. Potom par startov bolo zas na brnk, neskor to chytilo, ale uz to hapkalo, zacalo trhat a vecer zas som to ani nenakopol.
Zas som vycistil sviecky, ale tentokrat to uz nejde.
Fiesta, 2007, 1.25. 55kw