Příspěvek
od danielvrsek » 04.01.2021 22:33
Mám další vodítko, které by se mohlo týkat důvodu, proč mi to dělá. Možná mi někdo řekne že je to blbost, ale zkusím to.
Pravidelně čtu fórum a konkrétně ve vlaknu o stop/start jsem se dočetl, že se vypíná alternátor v zátěži.
Mel jsem to zjistit asi dřív, ale měl jsem špatný aku. Nijak se to neprojevovalo a napětí bylo v pohodě.
O víkendu jsem na autu něco dělal a měl jsem zapnuté rádio. Na začátku jsem měl asi 12.3V, ale když jsem odcházel, tak jsem měl jenom 12V. Odpojil jsem ji a další den jsem ji vzal domu na nabíječku. Než jsem ji začal nabíjet, tak měla 12.6V.. Napětí nejspíše kleslo pod zátěži v autě. To bylo první vodítko. Druhé vodítko bylo, že při použití nabíječky (ještě z dob, kdy jsem létal s modely letadel) mi to nabílo pouze 5Ah. Změřil jsem vnitřní odpor a bylo tam 38mOhm. Takže už není co řešit..
Teď zpátky k BCM.. Není možné, že při zátěži se vypne altik a baterka nestíhá? Nevím, co přesně by se mohlo stávat. Možná pumpa paliva nemá dostatečný tlak? Nejsem expert a nevím jestli by to mohlo způsobit nějaké zvuky. Už vůbec nevím jak by to mohly způsobit svíčky. Určitě se to dozvím po výměně baterie. Blíží se 100k (zatím jenom nedojetych 90k), tak nejspíš přijdou na řadu jako další.
Kdybyste měli nějakou teorii, tak to sem prosím napiste, třeba pomůžete i ostatním. Diky
Ještě důležitá věc, kterou jsem zapomněl - občas mi stop/start naběhlo, jinak ale nefunguje, resp. nemusím mačkat tlačítko. Původně jsem myslel, že je to nějak vypnuté. Popravdě v to stále doufám. V době kdy jsem to kupoval to nefungovalo a byl jsem s tim v autorizaku na diagnostice a nic nenašly.
Naposledy upravil(a)
danielvrsek dne 04.01.2021 23:52, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus III 2011 1.6 EB 134kW
Ford Focus II 2005 1.6 Ti-VCT 85kW