Jo jo, láce to není a je to otázka, na kterou musím odpovídat každýmu, komu řeknu, že ho mám (a proooč si za ty prachy nekoupil tooohleee? /a dodat třeba podobnou šílenost jako je Kodiak - už jsem na to i alergickej

) ... Za tu cenu se dají pořídit samozřejmě jiný auta, jako např. SUV od Mercedesu, ale - FoFo ST je za daný peníze v daným segmentu pecka, chceš nebo nech bejt
Jinak jedna věc, za posledních par měsíců vylezl při stejný výbavě s cenou značně nahoru. Od 15.6. mu teda přibude digitální přístrojovej panel, aby to sjednotili s ostatním (osobně tomu nefandim ani boha, ale lid si to žádá).
Takže za mne, v daným segmentu dnes odpovídající cena, to auto je parádní, že jsou za stejny prachy jiny auta? No .. to už tak je, ale kdo chce hot hatch, tak třeba nechce krabici a naopak. Ony se u něj nečekaj nějaký zavratny prodeje
No a pokud si ho zadáš do výroby, pač to u takovýho auta chceš podle sebe, tak mi věř, že mezi STčkem a Mustangem GT je ten rozdíl v ceně značně větší .. zvlášt když beru, že si oboje chceš dovybavit skoro do maxima, věř mi, mám to nastudovaný

Nemluvě teda o tom, že jsou to nesrovnatelný auta, každý pro úplně jinou cílovku vlastně, z mojeho osobního nedůležitýho pohledu je jedno neuvěřitelně silnej tank a parník na bublavou pohodu a to druhý uličník a štírek na okresku.. Já volil po zkušenosti zůstat u hatche, pač v nich jezdim 20+ let a mustanga si raději občas půjčit, jinej by volil presne naopak.
A jen poslední dodatek, předvadečky za danou cenu moc nechapu .. na auto jsem dostal prd slevu, ale pořad i po temer totalním dovybavení (nevzal jsem tuším snad jen dvě věci) jsem pod cenou různých skladovek...