Co vim, tak oficialne urcite ne. Ja mam naklonovane dve sim (ET a Oskara), tak ze je mam obe na jedne SIM v jednom telefonu. Nicmene vim. K naklonovani je potreba nejaky HW, ktery jsem mel puceny a pak SW, ktery mam a klidne poslu (ostatne da se gratis stahnout z nize uvedeneho webu). Nicmene problem je v tom, ze klonovat sly jen nektere SIM karty (ty starsi, hur zabezpecene). Vic se o tom da docist na http://klony.kvalitne.cz/pelen píše:Ja klonovat neumim a take nevim, zda to jde oficialne. Jen vim, ze aktivni muze byt jen jedna.RopakKota píše:...
Tak to je super zpráva....teda pokud si neděláš sranduA omlouvám se za OT!
Firemní srázek Focusů
- akumulator
- Nováček
Ford Focus kombi 1.6 16V ZETEC SE, 2002, tmave modra metaliza, LPG Landi Renzo Omegas + FlashLube, zimni: Goodyear Ultra Grip 7+; 185/65 R 14 86 T, letni: Michelin Energy E3A; 195/60 R 15 88 H
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ako to je teraz, ale tak davnejsie ked este nebolo bluetooth, tak co boli autoradia urcene aj na telefonovanie, potrebovali aby v nich bola simkarta a operator vydal druhu simkartu aby sa nemuselo vzdy v aute prehadzovat z telefonu...
Takze podla mna to pojde aj oficialne, len neviem potom ako to je s aktivitou jednej, druhej ci naraz
Takze podla mna to pojde aj oficialne, len neviem potom ako to je s aktivitou jednej, druhej ci naraz

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak ostatní operátoři, ale O2 to má v nabídce jako službu "Duo SIM karta SMART" (http://www.cz.o2.com/mobile/cz/services ... O2Duo.html).
Jak píše TripleJay, u nás se to používalo v rádiích v Jaguárech.
Jak píše TripleJay, u nás se to používalo v rádiích v Jaguárech.
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň je tu názorně dle fotek vidět jak operátor obíra lidi o peníze, že mají na takovéhle akce peněz dosti...
Kde jsou ty časy bez mobilních telefonů ???

Kde jsou ty časy bez mobilních telefonů ???

Karel FoFo 3 combi 2015 1.5 TDCi Black Shadow
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Fordik píše:Ale my jsme pořád nejlevnější![]()
Jinak Duo sim kartu nabízí co já vím akorát O2.U nás je možnost mít jedno číslo jen na jedné sim kartě.Lze udělat přesměrování,ale tam platíš i příchozí hovoryA co se týče telefonu do prachu a podobně, tak máme Nokii 5500sport.
Tak to si mi nepotěšil...Já už byl takovej spokojenej.A neofiko to nejde?Jinak pokud to jako OT vadí,tak mi napiš SZ.Ale zase to třeba někomu jinému může pomoct

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mě to jako OT neva. Ale bohužel to nejde ani neofiko. Pardon za spoždění,ale nějak mi to zmizelo dolůRopakKota píše:Fordik píše:Ale my jsme pořád nejlevnější![]()
Jinak Duo sim kartu nabízí co já vím akorát O2.U nás je možnost mít jedno číslo jen na jedné sim kartě.Lze udělat přesměrování,ale tam platíš i příchozí hovoryA co se týče telefonu do prachu a podobně, tak máme Nokii 5500sport.
Tak to si mi nepotěšil...Já už byl takovej spokojenej.A neofiko to nejde?Jinak pokud to jako OT vadí,tak mi napiš SZ.Ale zase to třeba někomu jinému může pomoct

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nevadí nevadí.Zatim stejně čekám na listopad...Tak holt nebudu v práci prase,noFordik píše:Mě to jako OT neva. Ale bohužel to nejde ani neofiko. Pardon za spoždění,ale nějak mi to zmizelo dolůRopakKota píše:Fordik píše:Ale my jsme pořád nejlevnější![]()
Tak to si mi nepotěšil...Já už byl takovej spokojenej.A neofiko to nejde?Jinak pokud to jako OT vadí,tak mi napiš SZ.Ale zase to třeba někomu jinému může pomoct))