Podsviceni
- lenny75
- Nováček
Podsviceni
Mam novy FF 2 a jak je prepinac na potkavaci,parkovaci a mlhova svetla,tak vsechny ikonky mam podsvicene,akorat ikonky na predni a zadni mlhovky ne,tak se chci zeptat jestli to tak je od vyrobce,ze nemaji svitit nebo mi nesviti z duvodu nejaky zavady. Predem dekuju za odpovedi.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podsviceni
neviemlenny75 píše:Mam novy FF 2 a jak je prepinac na potkavaci,parkovaci a mlhova svetla,tak vsechny ikonky mam podsvicene,akorat ikonky na predni a zadni mlhovky ne,tak se chci zeptat jestli to tak je od vyrobce,ze nemaji svitit nebo mi nesviti z duvodu nejaky zavady. Predem dekuju za odpovedi.

Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter

- canndale
- Zkušený
U mna je to signalizacia zapnutia.. kontrolky sa rozvietia len ked su aktivne svetla do hmly, ked nesvietia svetla tak tie ikonky pri otocnom prepinaci svetiel nesvietia tiezpelen píše:To mas ale podsviceny prepinac, abys vedel co a jak mas zapnout, to neni signalizace toho, co je zapnuto.lenny75 píše:No to joJa myslim ty ikonky na tom prepinaci.
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podsviceni
Mne tiez nesvietia, takze zavadu tam nemaslenny75 píše:Mam novy FF 2 a jak je prepinac na potkavaci,parkovaci a mlhova svetla,tak vsechny ikonky mam podsvicene,akorat ikonky na predni a zadni mlhovky ne,tak se chci zeptat jestli to tak je od vyrobce,ze nemaji svitit nebo mi nesviti z duvodu nejaky zavady. Predem dekuju za odpovedi.

Tiez som sa nad tym cudoval minule a zamyslal sa ze preco, ale dosiel som k tomu ze je to tak kvoli tomu aby to nebolo uz velmi "preplacane", resp. sa nepouzivaju casto a teda nemusia byt vysvietene

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ronin
- Nováček
Aji můj mazel to tak mácanndale píše:U mna je to signalizacia zapnutia.. kontrolky sa rozvietia len ked su aktivne svetla do hmly, ked nesvietia svetla tak tie ikonky pri otocnom prepinaci svetiel nesvietia tiezpelen píše:To mas ale podsviceny prepinac, abys vedel co a jak mas zapnout, to neni signalizace toho, co je zapnuto.lenny75 píše:No to joJa myslim ty ikonky na tom prepinaci.