Mladická nerozvážnost

Moderátor:phofy
Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Mladická nerozvážnost

Příspěvek od Kóťa » 02.09.2007 15:04

Tak sem zavzpomínal na průsery z dětských let a napadlo mě poznat Vás také po téhle stránce...Tak co ste dělali za průšvihy?Já měl asi největší...Jako malý voják,či policista jsem se za školou vybavil flusbrokem za 150 kč a několika balíčky střeliva.V kapse policejní průkaz a za teroristku jsem si vybral jednu moc "milou" paní v přízemí sousedního baráku...Střílel jsem jí do okna a ona stále musela vstávat od TV a chodit se koukat.Byla to dálka,tak to jen ťuklo.Ale odhalila mě a šla na policii.Ta si zašla za otcem i matkou do práce,tak docela ostuda.(já byl v tu chvíli na lyžáku a to mě asi zachránilo)Po příjezdu z hor mi náčelníci doma zmalovali prdel,byl mi odebrán služebák a zbraň... :lol: A až do 18 jsem měl v papírech záznam za výtržnost...Tak jsem opět pár let čistej... :lol:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 02.09.2007 16:51

ja to tu nebudem nejako zvlašt rozmazavat, ale v 18 ma stihli tu od vas z ČR vyhostit na rok :roll: :twisted: :lol:

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 02.09.2007 16:53

chmelko píše:ja to tu nebudem nejako zvlašt rozmazavat, ale v 18 ma stihli tu od vas z ČR vyhostit na rok :roll: :twisted: :lol:
8O 8O 8O :lol:

Jenda25
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda25 » 02.09.2007 17:09

Já, ve svých mladistvých letech jsem byl z auta vytažen útvarem nazývaný URNA, čirou náhodou jsem jel s kamarádama stejným typem a barvou auta na které bylo vyhlášeno pátrání. Na takový zážitek se nezapomíná, málem sem se při tom posr... Záznam z toho ale nemám, jenom ústní omluvu. :D
Ford focus 1.8 TDDi 10/99 66kW/90PS
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 02.09.2007 17:11

pre nas si niečo podobne ako URNA prišla, ale nebol to omyl, ale chytli sme sa v jednej krčmičke na Karvinsku, obsluha sa najprv z nas smiala, ako nas biju, ale ked kamos hodil asi 2krat stoličku do baru, tak už to videli zle a zavolali policiu :roll: :cry: :lol:

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 02.09.2007 17:53

A už to leze :D

HAWK
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HAWK » 03.09.2007 04:50

To bych do tebe neřek,že jsi takový bitkár :lol:
Já kromě tří úspěšných pokusů o útěk ze školky a běžných
průserů ve škole,jsem čistej :lol:
FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver

FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 03.09.2007 08:42

chmelko píše:pre nas si niečo podobne ako URNA prišla, ale nebol to omyl, ale chytli sme sa v jednej krčmičke na Karvinsku, obsluha sa najprv z nas smiala, ako nas biju, ale ked kamos hodil asi 2krat stoličku do baru, tak už to videli zle a zavolali policiu :roll: :cry: :lol:
ja som tusil, ze za tym treba hladat krcmu :). Kde inde by bezny slovka mohol robit problemy ;).

Po mne raz bolo vyhlasene patranie, ale len kvoli tomu, ze som sa ako maly prcek veer nevratil domov a o polnoci nasi sgtratili nervy. Ja som medzicasim sedel u kamarata doma... Inak som cisty ako lalija, dokonca ani jednu pokutu som neplatil (jednu co som zaplatit mal sa mi nakoniec podarilo ukecat, inak ma nikdy nechytili.....dufam)
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 03.09.2007 08:54

chmelko píše:pre nas si niečo podobne ako URNA prišla, ale nebol to omyl, ale chytli sme sa v jednej krčmičke na Karvinsku, obsluha sa najprv z nas smiala, ako nas biju, ale ked kamos hodil asi 2krat stoličku do baru, tak už to videli zle a zavolali policiu :roll: :cry: :lol:
borec :twisted:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 03.09.2007 09:01

ja ze sve mladicke nerozvaznosti se "naboural" na stredni v poslednim rocniku do mailu jednoho ucitele, a poslal z jeho schranky email spoluzakovi, ze jako by si s nim to chtel rozdat, nez odejde ze stredni, ze se pak uz neuvidi a tak, proste obscenosti. No a jak na svinu se tyden predtim menila domena skoly, jinymi slovy vsechny emailove adresy se menili, takze z puvodniho jmeno@nejaka_skola.cz bylo jmeno@neco_jineho.cz. Ja na to zapomnel a co se nestalo, mail se uciteli vratil jako nedorucitelny a dostal jsem pak dvojku z chovani na pololeti. Nejhorsi na tom bylo, ze to bylo 3 mesice pred maturitou a ten ucitel, jehoz jsem "poskodil", me zkousel pri maturite z jednoho predmetu :roll:

ale jinak jsem cisty jak slovo bozi :wink: , problemy se zakonem jsem nikdy nemel.
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

Jenda25
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda25 » 03.09.2007 09:04

Aby nás tady po téhle diskuzi všechny neobjeli, a neodvezly rovnou do mírova.
Ford focus 1.8 TDDi 10/99 66kW/90PS
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 03.09.2007 09:58

no ono to vyzera husto, ale sami viete ako vyzeram a ani niesom žiadný bitkar..
boli sme ako partia a ako partia sme si to odsrali...je to na dlho...ale som rád, že to dopadlo iba takto a napriklad sa nikto nezranil a pod..
inač na hraniciach nam hovorili, že sme uplna rarita, že ešte Slovaka vyhostit nevideli :lol:

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 03.09.2007 10:20

zewl píše:ja ze sve mladicke nerozvaznosti se "naboural" na stredni v poslednim rocniku do mailu jednoho ucitele, a poslal z jeho schranky email spoluzakovi, ze jako by si s nim to chtel rozdat, nez odejde ze stredni, ze se pak uz neuvidi a tak, proste obscenosti. No a jak na svinu se tyden predtim menila domena skoly, jinymi slovy vsechny emailove adresy se menili, takze z puvodniho jmeno@nejaka_skola.cz bylo jmeno@neco_jineho.cz. Ja na to zapomnel a co se nestalo, mail se uciteli vratil jako nedorucitelny a dostal jsem pak dvojku z chovani na pololeti. Nejhorsi na tom bylo, ze to bylo 3 mesice pred maturitou a ten ucitel, jehoz jsem "poskodil", me zkousel pri maturite z jednoho predmetu :roll:

ale jinak jsem cisty jak slovo bozi :wink: , problemy se zakonem jsem nikdy nemel.
Tak to přidám taky jednu ze školy.My zjistili číslo na jednoho učitele a o hodinu se jeden z nás rozhodl,že ho bude prozvánět a vytáčet ho.Když to bylo asi po pátý,tak nasraně vstal,že si něco vyřídí.Za 2 minuty byl zpět a šel najisto...Jestli mu to příde vtipný a že je hov...,že když už chce prozvánět a pak si vypne mobil,tak si má zrušit tu schránku....A on tam měl..."Dobrý den,tady Panx a y.Momentálně nejsem k zastižení,zanechte mi vzkaz....Dostal ho! :D

tonmen
Nováček
Nováček

Příspěvek od tonmen » 03.09.2007 11:23

My s příteli jěště před revolucí za komoušů vždy posedávali v naší hospůdce a venku při odchodu stála terasa s balkónkem, který přímo vybízel k řečnění(vox populi)Navíc naproti jěště panelák.
A tak při našem odchodu jsme se vždy hrdinně postavili za pult a spustili o politice,popřípadě zazpívali hymnu.
Jednou jsi tam na nás počkali příslušníci VB a začala honička v uličkách panelového sídliště,ale naštěstí nás sportovce nedohnali.
Od té doby jsme toho samozřejmě nechali, a sklopili oči a mlčeli jako všichni ostatní. :cry:
Ford Focus 1.8 tdci combi, 2004,

Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 03.09.2007 15:07

Jako banda opilých teenagerů jsme opouštěli jeden vesnický karneval a u každého domu jsme shazovali a rozsypávali popelnice. Bylo jich zhruba 30. Mohlo by jich být ještě víc, když v tom na nás jeden obyvatel vypustil zuřivého vlčáka a ten nás hnal až někde k lesu. Všem se podařilo upláchnout i když jsme byli dosti poznamenáni od strniště i jiných trnkových keřů. Případ vyšetřovala policie, i když bezvýsledně :oops:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“