ja som tusil, ze za tym treba hladat krcmuchmelko píše:pre nas si niečo podobne ako URNA prišla, ale nebol to omyl, ale chytli sme sa v jednej krčmičke na Karvinsku, obsluha sa najprv z nas smiala, ako nas biju, ale ked kamos hodil asi 2krat stoličku do baru, tak už to videli zle a zavolali policiu![]()
![]()
Tak to přidám taky jednu ze školy.My zjistili číslo na jednoho učitele a o hodinu se jeden z nás rozhodl,že ho bude prozvánět a vytáčet ho.Když to bylo asi po pátý,tak nasraně vstal,že si něco vyřídí.Za 2 minuty byl zpět a šel najisto...Jestli mu to příde vtipný a že je hov...,že když už chce prozvánět a pak si vypne mobil,tak si má zrušit tu schránku....A on tam měl..."Dobrý den,tady Panx a y.Momentálně nejsem k zastižení,zanechte mi vzkaz....Dostal ho!zewl píše:ja ze sve mladicke nerozvaznosti se "naboural" na stredni v poslednim rocniku do mailu jednoho ucitele, a poslal z jeho schranky email spoluzakovi, ze jako by si s nim to chtel rozdat, nez odejde ze stredni, ze se pak uz neuvidi a tak, proste obscenosti. No a jak na svinu se tyden predtim menila domena skoly, jinymi slovy vsechny emailove adresy se menili, takze z puvodniho jmeno@nejaka_skola.cz bylo jmeno@neco_jineho.cz. Ja na to zapomnel a co se nestalo, mail se uciteli vratil jako nedorucitelny a dostal jsem pak dvojku z chovani na pololeti. Nejhorsi na tom bylo, ze to bylo 3 mesice pred maturitou a ten ucitel, jehoz jsem "poskodil", me zkousel pri maturite z jednoho predmetu![]()
ale jinak jsem cisty jak slovo bozi, problemy se zakonem jsem nikdy nemel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů