Otevírání pátých dvěří

Moderátor:phofy
Odpovědět
crueface
Junior
Junior

Otevírání pátých dvěří

Příspěvek od crueface » 21.10.2015 09:15

Snad se nebudu duplikovat,ale našel jsem tu problémy se samotným otevíráním 5.dveří (vliv počasí,uvolněný šroubky,špatná mikrospínače atd.),ale nenašel jsem odpověď na můj problém...na Mondeo liftback 2.0 TDDI, r.v.2002.

Mám problém s tím,že mi jdou otevírat 5.dveře pouze klíčkem. Ani DO ani tlačítko z kabiny nejde. Co mám informaci,už se to snažil řešit nějaký autoelektrikář,ale snad jen tu část v těch dveřích (zámek,motorek - vše je nové....)- bez úspěchu. U toho otevírání fakt nemám páru,co je kterej drát,kde si případně poměřit nějaký to napětí (v konektoru,co vede k zámku,jsem nějakých 13V naměřil,ale netuším,zda je to,co jsem měl hledat).
Hlavně bych teda potřeboval zjistit následující:
-zapojení otevírání 5.dveří plus jestli je to napojený na pojistku (hádám,že jako každej elektrospotřebič v autě je,ale nenašel jsem,která to je)
-kde případně mám měřit daný napětí na konektoru ve dveřích

Přikládám foto dveří a zajímalo by mě taky,co je to za ten konektor,co je přesně uprostřed fotky a vedou do něj dva drátky,ale protikus chybí..
Přílohy
SDC13614.JPG
Ford Mondeo 2.0TDDI ,85kW, r.v. 2002

crueface
Junior
Junior

Re: Otevírání pátých dvěří

Příspěvek od crueface » 21.10.2015 09:55

Tak po dlouhém hledání an apsání příspěvku jsem náhodou narazil na schéma. Z GEMu to jde z konektru C430 do spínače uvolnění (asi tlačítko v kabině) a pak přes konektory C70 a C68 do spínače otevírání pátých dveří.
Takže vyvstává nová otázka,kde hledat ty konektory?
Jsem po noční v nějaké kondici,páč jsem našel odpověd i na tuto otázku..pak porefefuji,zda jsem byl s odstraněním závady úspěný :wink:
Ford Mondeo 2.0TDDI ,85kW, r.v. 2002

Odpovědět

Zpět na „Interier - Mondeo“