PAJA-smutná zpráva
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
vždy, když tady vidím příspěvek od tebe, tak se připravuji na nejhorší, ale je vidět že zatím bojuje a nevzdává to.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- antonio
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
v tomto případě bych asi já sám za sebe byl pro eutanaziiMaierovaM píše:Z čeho si má člověk vybrat, buďto to bude mít rychle za sebou a nebo zůstane ve vegetativním stavu.Nepočítejte, že se probere. Tak to mi řekli naposled...

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja tiez, ale hovorim iba za seba !Skubi píše:v tomto případě bych asi já sám za sebe byl pro eutanaziiMaierovaM píše:Z čeho si má člověk vybrat, buďto to bude mít rychle za sebou a nebo zůstane ve vegetativním stavu.Nepočítejte, že se probere. Tak to mi řekli naposled...
aj tak stale drzim palce a neprestanem, zazraky sa stale konaju !!!
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě, že jsem mluvil jen za sebe a kdybych byl ve stejné pozici vzhledem k někomu mě blízkému! ale je to hold těžké rozhodnutí.misoo píše:ja tiez, ale hovorim iba za seba !Skubi píše:v tomto případě bych asi já sám za sebe byl pro eutanaziiMaierovaM píše:Z čeho si má člověk vybrat, buďto to bude mít rychle za sebou a nebo zůstane ve vegetativním stavu.Nepočítejte, že se probere. Tak to mi řekli naposled...
aj tak stale drzim palce a neprestanem, zazraky sa stale konaju !!!

-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
To přece ne!!! Jemu se nějak neubližuje a naděje je stále, i když malá...vzpomeňte na Jožo Ráže...všichni doktoři říkali, že je absolutně nemožné, aby se probral, natož pak vedl normální život...nedávali mu sebemenší šanci a už ho chtěli odpojit....kluci z kapely řekli že ne, že ho chtějí nechat na přístrojích a on se probral a dnes žije naprosto normální život...tak proč to vzdávat...držme všichni palce a doufejme...
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- bladerunner
- Nováček

to hádam nie, to nemyslíš vážne, že to tak bolo. odpojiť??? to ako myslíš. a vraj chlapci z kapely o tom mali rozhodnúť. zobuď sa.fokina píše:To přece ne!!! Jemu se nějak neubližuje a naděje je stále, i když malá...vzpomeňte na Jožo Ráže...všichni doktoři říkali, že je absolutně nemožné, aby se probral, natož pak vedl normální život...nedávali mu sebemenší šanci a už ho chtěli odpojit....kluci z kapely řekli že ne, že ho chtějí nechat na přístrojích a on se probral a dnes žije naprosto normální život...tak proč to vzdávat...držme všichni palce a doufejme...
Pajovi držím palce, aj keď ho nepoznám.
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
to bladerunner: nech si své spekulace o tom, kdo co řekl na jindy a nechytej mě za slovo.... buď tak hodný....myslím, že tady chce každý Paju a jeho příbuzné podpořit, zrovna tak jako já, tak se o tom, CO JSEM KDE ČETLA, můžeme bavit jinde....tvůj příspěvek mi nepřipadá příliš vhodný a povzbuzující
!!!