problémy s elektrikou
- romcis22
- Nováček
Re: problémy s elektrikou
díky na návrh to už mě take napadlo a bylo to první co sem zkontroloval, tam je to bohužel ok
Ford Focus 1.6SE 16v zetec rok 99 74kw
-
- Člen klubu
To je zbytocne. Pozri, ci rozsvieti parkovacky pri stlaceni brzdy. Citaj poriadne, co pisemromcis22 píše:Zkusím odpojit žlutej od parkovaček jestli to zhasne nebone, to budem zase trochu chytřejší

Ten zhoreny kabel nebude zeleno-cerveny? Na ktory pin spinaca svetiel isiel? Pretoze tam su dva take.
- romcis22
- Nováček
Ja jsem to četl, ale ty kable byli pečeny oba sem si dneska všiml, zkusím hledat. Ještě mě napadlo to že ten GEM jestli v tom nedělá bordel, co sem čet na jiných fórech tak že prý je nějak nastaven na určitý odběr energie, ale ty světla neodebírají moc,ještě k tomu když to mam na spínačce, že by kuli světlům tak kolísala energie, to se mi nezdá.
- romcis22
- Nováček
tak problém je vyřešen, s těmi svetli denního svícení, zlomenej drat na netradičním míste, vedle sedačky spolujezdce ve svazku byl zlomenej, spojil sem to dokupy a funguje to v pohodě, tet už jen sehnat rele na tu diskoteku v eletrice, to rele na stěrače blbne proto to jde a nejde. a děkuji za rady a tipy