svitici vlocka
- VH123
- Zkušený
Re: svitici vlocka
Tohle je nejkompaktnější teploměr co jsem našel. Za cca 60 Kč není co řešit, stačí najít kus rovné plochy kam ti není líto vyříznout díru cca 5x3 cm. Chce to trochu bastlení (propájet propojku na plošňáku, aby vzorkoval po 60s), s tímhle tuningem jede už cca 2,5 let na původní baterky. Mám ho ve Fiestě před šaltpákou.
http://dx.com/p/digital-compact-lcd-the ... nsor-15553
http://dx.com/p/digital-compact-lcd-the ... nsor-15553
Vojta
-
- Nováček
A je možné, tam jen dodat to čidlo, které by se napojilo?miki21 píše:řekl bych, že bez čidla vnější teploty( které je součástí pal.pc) to jen tak nepůjde.
- miki21
- Test driver
Nejspíš budou potřeba všechny komponenty k pc- pokud jde jen o to, kup nějaký externí teploměr a někam ho šikovně ulož.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
No, nějak nejsem příznivec těhle kýčovitých a nehezkých dodělávekmiki21 píše:Nejspíš budou potřeba všechny komponenty k pc- pokud jde jen o to, kup nějaký externí teploměr a někam ho šikovně ulož.

Kdybych věděl co by k tomu bylo potřeba, zkusil bych to sehnat na vrakáči.
- mahathma
- Nováček
Ako sa to dá vypnúť? V menu palubného počítača sa mi to nepodarilo. Lezie mi to na nervy keď teplota kolíše okolo nuly (alebo okolo 4 °C) a zhruba každú minútu to pípne.
Focus II fl kombi, 1.6 TDCi 80 kW, 05/2008
- Giggo
- Zkušený
Asi jsi špatně hledal 
Zkus set bez nastartovanýho motoru. Sice je to chujárna, ale třeba
Jinak přes diagnostiku to jde taky vypnout.

Zkus set bez nastartovanýho motoru. Sice je to chujárna, ale třeba

Jinak přes diagnostiku to jde taky vypnout.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
- ZaQik
- Admin
kde? poradis?Giggo píše:Jinak přes diagnostiku to jde taky vypnout.
(a kdo uz to ma vyple?)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Anduril
- Test driver
No nejakym zpusobem to asi jde, protoze jak u predchoziho auta (zapnulo se to az nahranim as-build dat), tak u soucasneho mi ta vlocka nepipa.. Ale v servise to na diagnostice taky nenasli.
- Giggo
- Zkušený
Až pojedu do Třebíče, pujčim si ju a zkusím Ti pohledat, žiju právě s pocitem, že to kámoš přes ňu někomu vypl/zapl a že já to tam kdesi viděl.ZaQik píše:kde? poradis?Giggo píše:Jinak přes diagnostiku to jde taky vypnout.
(a kdo uz to ma vyple?)
Kdo to má vyplý nevím.
Mě to jde vypnout/zapnout normálně přes palubní PC, takže to moc neřeším.
Jako hlavní nápad sem spíše přihodil to udělat to před nastartováním, protože tuším posilovač taky nejde nastavovat s nastartovaným autem? Ale to teď spíše tipuju od doby co jsem jej nastavil sem neměl důvod to řešit.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
- Anduril
- Test driver
Nastartovane byt muze, ale nesmis byt v pohybu, pak se nektere polozky menu zneaktivni.
- Giggo
- Zkušený
- ZHANG FELIX
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
Moje vločka svítí žlutě/červeně a nepípá (bez závislosti na nastavení zvuků v menu, jiná pípání fungují). Bylo to tak už od začátku.ZaQik píše:kde? poradis? (a kdo uz to ma vyple?)
- mahathma
- Nováček
Zdravím,
tiež mám upozornenie na námrazu (žltá alebo červená vločka) a aj s pípaním. Bohužiaľ. Lebo to pípanie ma pekne serie. Na otcovom Focuse pri námraze iba kontrolka, žiadny zvuk sa neozve. A nie, naozaj sa to u mňa nedá vypnúť cez palubný počítač, skúšal som. Z viacerých servisov ma poslali preč, že sa to nedá, tak som na základe referencií skočil do http://www.icare.sk, chlapík to nastavoval, povedal že je to vypnuté, lenže opak je pravdou. Tam na mieste sme to nemohli overiť (bolo príliš teplo), ale dnes ráno to zase zapípalo. Čo s tým? Poraďte prosím, ako sa toho zbaviť. Hnevá ma to hlavne preto, lebo keď je teplota okolo 4 stupňov alebo okolo nuly, tak to konštantné pípanie budí deti, ktoré veziem v aute.
Dokonca by som sa nebránil ani nejakému "krvavému" riešeniu, t.j. surovo vymontovať ten reproduktor, alebo čidlo teploty. Automatickú klimatizáciu nemám, takže mi to moc chýbať nebude. Či áno? Aký na to máte názor?
A prosím nepíšte mi odpoveď "choď na diagnostiku", pretože to som už skúšal viackrát. Ak máte nejakú informáciu, ako na to, tak prosím napíšte postup. Mne osobne ten postup nepomôže, ale môžem ho dať ako návod nejakému servisnému technikovi. Vďaka za pomoc!
tiež mám upozornenie na námrazu (žltá alebo červená vločka) a aj s pípaním. Bohužiaľ. Lebo to pípanie ma pekne serie. Na otcovom Focuse pri námraze iba kontrolka, žiadny zvuk sa neozve. A nie, naozaj sa to u mňa nedá vypnúť cez palubný počítač, skúšal som. Z viacerých servisov ma poslali preč, že sa to nedá, tak som na základe referencií skočil do http://www.icare.sk, chlapík to nastavoval, povedal že je to vypnuté, lenže opak je pravdou. Tam na mieste sme to nemohli overiť (bolo príliš teplo), ale dnes ráno to zase zapípalo. Čo s tým? Poraďte prosím, ako sa toho zbaviť. Hnevá ma to hlavne preto, lebo keď je teplota okolo 4 stupňov alebo okolo nuly, tak to konštantné pípanie budí deti, ktoré veziem v aute.

Dokonca by som sa nebránil ani nejakému "krvavému" riešeniu, t.j. surovo vymontovať ten reproduktor, alebo čidlo teploty. Automatickú klimatizáciu nemám, takže mi to moc chýbať nebude. Či áno? Aký na to máte názor?
A prosím nepíšte mi odpoveď "choď na diagnostiku", pretože to som už skúšal viackrát. Ak máte nejakú informáciu, ako na to, tak prosím napíšte postup. Mne osobne ten postup nepomôže, ale môžem ho dať ako návod nejakému servisnému technikovi. Vďaka za pomoc!
Focus II fl kombi, 1.6 TDCi 80 kW, 05/2008
- rh1980
- Pokročilý
Mahathma to buď rád že máš Focuse po FL. Před FL budíky dělají strašnej kravál, takovej hlasitej monotónní zvuk.....to by tě teprve sralo. Budíky po FL mají krásný ladný tón 

Ford Focus II kombi 1,6TDCi, 80kW (chip 96kW), 08/2007, Panther Black, DPF OFF, GALERIE